2821
2789
عنوان

کیک خامه ای

1299 بازدید | 49 پست

با سلام

اگر تاپیک های قبلیم رو مشاهده کنید، متوجه می شید که من یک سوگ خیلی سختی رو دارم تجربه می کنم. از طرف دیگه چون مدارس مجازی هست،به عنوان معلم فشار روم خیلی زیاده. از یک طرف هم خودم دانشگاه دارم. تصمیم گرفتم برای بهتر شدن روحیه ام کیک درست کنم.من در زمینهی کیک و شیرینی خیلی دوره رفتم چون به شدت به این کار علاقه دارم. دوست دارم کیک خامه ای درست کنم اما مشکلی که دارم این هست که نمی تونم خامه کشی رو صاف و تمیز انجام بدم. معمولا از خامه هایی مثل کولاک، سپید و ترکار استفاده میکنم. به نظرتون دلیلش چیه؟ چیکار کنم کارم بهتر بشه؟ می تونه یک دلیلش پایه ی گردان باشه؟ چون پلاستیکی هست و به سختی می چرخه.

*A❤️M💍

ازترفنداییـکه خود قنادا استفاده میکنن به کارببر

پودر ژلاتین و پودر خامه و ... شنیدم سفتش میکنه

نه پایه گردون اونقد مهم نیست

ولی اگر دوستی داری ازش بگیر تست کن ببین

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاردکتو با آب گرم بشور هر بار تا صافتر در بیاد

او انا بعرف طبع الرجال مثل المایه با غربال ابیکذب بل کل الاحوال صبح و ظهر و عشیه . احلی و اهزم خبریه جای ایمرهه اعلیه .الهون ابعمر ما خان مغرورو ذایب فیه.... فکرو صدقتو شوماگال گلو طیب ماشی الحال والی بتصدق رجال اخرته عصفوریه ...مغرور عقل اصغار اتغمضین انحاا وو بنهار انا لازم عدله بیه.......1405Zohal.

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792