2777
2789
عنوان

خانومای راننده میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 32 پست

اینطوری که گفتی منهم گیج شدم

چند جلسه کلاس برید با تکرار و تمرین حل میشه 

من معمولا دید کامل عقب رو از طریق اینه بغل دارم و گردنم رو نمیدونم مگر مواقع شلوغ که عابر یا حیوان یا کودک ممکنه رد بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دنده جلو فرمون رو هر سمتی بچرخونی جلوی ماشین همون سمت میره.

تو دنده عقب فرمون رو هر سمتی بچرخونی عقب ماشین هموم سمت میره.   و باید حواست باشه جلوی ماشین به سمت دیگه میره

فرمون هر طرفی بچرخه پشت ماشین هم همون طرف میچرخه،سعی کن زیاد سرتو برنگردونی عقبو نگاه کنی،بیشتر از آینه هات استفاده کن.همبشه حواست باشه چند بار فرمونو چرخوندی تا سریع بیاریش حالت قبلش و چرخاتو ساف کنی

فرمون هر طرفی بچرخه پشت ماشین هم همون طرف میچرخه،سعی کن زیاد سرتو برنگردونی عقبو نگاه کنی،بیشتر از آ ...

من وقتی دنده عقب میگیرم فرفری میره 🤣من چیکار کنم فرمونم راست میگیرم بازم زشتوله

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
در عمل هول میشم 😂💔

بقول نوری یس دتس رایت من دیگه حرفی ندارم😂😂

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
من وقتی دنده عقب میگیرم فرفری میره 🤣من چیکار کنم فرمونم راست میگیرم بازم زشتوله

هر چیزی اولش سخته یاد میگیری نگران نباش،من شوهرم رانندگی نمیکنه برای همین خودمو مجبور کردم زود یاد بگیرم،یادمه چند روز اول به غلط کردن افتاده بودم همش میگفتم این چه غلطی بود من کردم ولی زود راه افتادم

هر چیزی اولش سخته یاد میگیری نگران نباش،من شوهرم رانندگی نمیکنه برای همین خودمو مجبور کردم زود یاد ب ...

راستش زود نیست ۱۰ سالیه کم و بیش میرونم حتی اتوماته ولی من هنوزم رد شدن مویی و دنده عقبم ضعیفه 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨