2789
عنوان

عفونت معده

663 بازدید | 17 پست

کسی این عفونت رو داشته ؟! چند روزه حالت تهوع امانم رو بریده فقط حالت تهوع دارم بالا نمیارم😭😭دکتر هم مشکوک به عفونتِ معده شد و برام آزمایشِ مدفوع نوشت ولی هنوز نرفتم ندادم😭

اوخ😥  

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مشکل ریفلاکس و سوزش دارم عفونت معده درمانش پدر درمیاره باید ۲ هفته قرص بخوری روزی ۱۲ قرص

من مشکل اسید دارم دیگه ناامید شدم از بس دکتر رفتم

برای سلامتیم صلوات بفرستین به دعاهاتون نیاز دارم😢
خب مشکلی نیس که دوهفته 1ماه دارو میخوری تمام. ادویه جات میوه سبزی خام و اسیدی نخور. آویشن با ماست بخ ...

دارو فقط برام شربت آلومینیوم نوشت و کپسول امپرازول که ناشتا باید بخورم ، برا تهومم اندانسترون نوشت😭گفت برو آزنایش بده جوابش رو بیار ببینم عفونت داری یا نه

دارو فقط برام شربت آلومینیوم نوشت و کپسول امپرازول که ناشتا باید بخورم ، برا تهومم اندانسترون نوشت😭 ...

آره دیگه اول باید بری آزمایش چرا گریه میکنی منم داشتم خوب شد

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
واقعا داشتین شمام ؟!😭 آخه هیچی نمیتونم بخورم زندگی کوفتم شده😭😭شما هم حالت تهوع داشتین ؟

آره تهوع سرگیجه دردد اه😂 نگران نباش والا دارومیده زود خوب میشی فقط باید غذاتو مراعات کنی. درضمن گفتم پودر اویشن با ماست بخور دکتر بمن گف ضدمیکروبه 

آره تهوع سرگیجه دردد اه😂 نگران نباش والا دارومیده زود خوب میشی فقط باید غذاتو مراعات کنی. درضمن گفت ...

امیدوارم عزیزم🥺درد ندارم فعلا خداروشکر ، اما همین تهوع قشنگ امونم رو بریده وزنم روز به روز داره آب میره ..

مرسی از راهنماییت گلم🥺🙏🏻😘

خواهش میکنم. میفهمم عزیزم وزن رو میاره پایین بگم چن کیلو شده بودم خندت میگیره

ولی با دارو حل میشه استرس نگیر اصن😉💕 بعد چیزای آبکیم نخور بدتر میکنه 

سلامت باشی

خواهش میکنم. میفهمم عزیزم وزن رو میاره پایین بگم چن کیلو شده بودم خندت میگیره ولی با دارو حل میشه ا ...

آخه فقط چیزای آبکی میتونم بخورم😔😂

وقتت رو نمیگیرم عزیزم روزت بخیر

آخه فقط چیزای آبکی میتونم بخورم😔😂 وقتت رو نمیگیرم عزیزم روزت بخیر

ن خواهش میکنم آخه بخوری چون معدتم اسیدیه میزنه بالا بیشتر بعدش برنج بخور 

چون مادربزرگ منم داشت دکتر گف سوپوآش نخور و چیزای نفاخ دلمه کوفته لوبیا نخود

میوه سبزی خامم نخور فقط پخته پرتقال موز اینایی که اسیدین نخور  نون خشک اکثرا بخور آرد سفید نه ها از این سبوس دارا. برنج سیب زمینی آبپز خوبه و تاس کباب بحز ادویهجات 

اون یکیام جوش شیرین دارن معدتو تحریک میکنه 

چای.. خلاصه یکی دوماه رعایت کن دیگه چاره چیه عوضش باربی میشی😅

ن خواهش میکنم آخه بخوری چون معدتم اسیدیه میزنه بالا بیشتر بعدش برنج بخور  چون مادربزرگ منم داش ...

والله باربی که بودم از اول دیگه محو میشم من فکر کنم😂بازم ممنون از راهنماییت عزیزم😘یکی باشه آدم رو درک کنه خیلی خوبه🥺