ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓 ب امید خوش اندام شدن 🙂 من باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
عزیزم تروخداااااا جدا شو. تو ک۶ سنی نداری. تاپیکاتو خوندم. گفتی دوسش نداری. بحث یه عمر زندگیه. ببخش که اینو میگم ولی الان داغی. نمیدونی عمق فاجعه چه وقتیه. وقتی بری زیر یه سقف . وقتی ازش بچه دار بشی. فک کن اون میشه الگوی بچت
میگم بزار چینوارد ایران بشه هرکی ازشوهرش ناراضیه ردکنه جنس چینی بگیره نه خواهرشوهرو مادرشوهرداره نه مردسالاری مردهای ایرانیو مدامم ازدر واردخونه میشن تعظیم میکنن هرچی جلوشون بزاری میخورن و لبخندمیزنن 🤣🤣🤣🤣 درامدشونم بادلاره
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن