2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم ولی میترسم

595 بازدید | 28 پست

من با پسرداییم ازدواج کردم ۸ ماهی میشه ولی اصلا تفاهم نداریم تو این مدت فقط عذاب کشیدم من ناخواسته ازدواج کردم مادرم اذیت میکرد ک هی دیر شد هی شوهر کن مجبوری ازدواج کردم شوهرم بدرد هیچی نمیخوره عاقل نیست تموم عین بچه هاست ی جا میبرمش با رفتار بدو حرفای بی سروتهش ابرومو میبره ن سرکار میره بهونه جویی میکنه نمیرع ن خونه داره ن ماشین ن خرجیمو میده میریم ی جا تو تاکسی هستیم من باید کرایه هارو حسای کنم داییم ک فوت شده زنداییمم همش میگه بابات باید خونه و ماشین بخره براتون همش همینو تکرار میکنه میخوام جدا بشم ولی میترسم بعدش ابروریزی بشه پشتم حرفای بد بزنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگن مثلا پشت سرت ؟؟ وقتی میگی عاقل نیست حتما بقیه میشناسنش دیگه الکی عمرتو هدر نده پای همچین آدمی 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

میخوای به خاطر حرفای مردم که پشت هر چیزی حرف میزنن زندگی و جوونیتو حروم کنی؟

دوستای گلم میشه خواهش کنم برای خونه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین؟ با دوتا بچه خیلی عذاب میکشه.ممنون

کاری که میدونی درسته انجام بده

این شوهر بشو نیست 

مخصوصا زنداییتم معلومه خیلی عفریتس

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الآن یه مدت روی زبون ها بیفتی و همه برات بگن هزااار بار بهتر از اینه که یه عمرر بدبخت بشی و با یه بچه برگردی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

عزیزم تروخداااااا جدا شو. تو ک۶ سنی نداری. تاپیکاتو خوندم. گفتی دوسش نداری. بحث یه عمر زندگیه. ببخش که اینو میگم ولی الان داغی. نمیدونی عمق فاجعه چه وقتیه. وقتی بری زیر یه سقف . وقتی ازش بچه دار بشی. فک کن اون میشه الگوی بچت

الآن یه مدت روی زبون ها بیفتی و همه برات بگن هزااار بار بهتر از اینه که یه عمرر بدبخت بشی و با یه بچ ...

چی بگم والا حق با توعه ولی لامصب محیطمون کوچیکه و نمیخوام با طلاق پدرو برادرمو سر افکنده کنمو بعد طلاق کلی نگاه بدو چندشم پشتم باشه

میگم بزار چین‌وارد ایران بشه هرکی ازشوهرش ناراضیه ردکنه جنس چینی بگیره نه خواهرشوهرو مادرشوهرداره نه مردسالاری مردهای ایرانیو مدامم ازدر واردخونه میشن تعظیم میکنن هرچی جلوشون بزاری میخورن و لبخندمیزنن 🤣🤣🤣🤣 درامدشونم بادلاره 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن