2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۳روز از موعدم میگذره امروز بی بی زدم منفی بود😓همه علایمو دارم انگاری،میشه بی بی منفی باشه ولی ...

آره گلم دختر خاله من که هم بیبی و هم آز منفی داشت باردار بود ممکنه لقاح دیرتر باشه یا هرمون بارداری کم باشه تا پری نشدی نا امید نشو 

ان شاالله که بارداری 🤩🤩

آره گلم دختر خاله من که هم بیبی و هم آز منفی داشت باردار بود ممکنه لقاح دیرتر باشه یا هرمون بارداری ...

وای چقد خوبه که امیدواری میدین عزیزم🌹😘 دعاکن  باردار باشم😒 ان شاالله دامن همه منتظرا سبزبشه

دوستانی که میان تایپک رو میبینن شاید دنبال نتیجه هم باشن اومدم بگم من دوباره بیبی گذاشتم منفی بود ان ...

انشاله عزیزم

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
دوستانی که میان تایپک رو میبینن شاید دنبال نتیجه هم باشن اومدم بگم من دوباره بیبی گذاشتم منفی بود ان ...

من چندروز پیش گذاشتم منفی بود، فردامیشه۱۶روز😒صبرکنم تابیست روز دوباره امتحان کنم میگم شاید هورمون بارداریم کمه یالقاح دیر انجام شده ک نشون نمیده

من چندروز پیش گذاشتم منفی بود، فردامیشه۱۶روز😒صبرکنم تابیست روز دوباره امتحان کنم میگم شاید هورمون ب ...

چی بگم والا 

دوره خاصیه، پر از استرس 

امیدوارم باردار باشی گلم 

من دختر خاله ام هم آز و هم بیبی منفی بود اما حامله بود 

بعضی وقتا میشه