2777
2789
عنوان

یه سوال و راهنمایی😜

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 21 پست
اخه با این شرایط چجوری دلت اومد خیری ازت نبینه؟

پوووووول ندارم خواهر😐 دلم از سنگ نیست که نخرم براش

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
چه باتری ۱۸۰ میشه چه ارزون؟؟

سامسونگه

شهرستانیم نمی‌دونم قیمتا فرق داره یا نه

اصل مطلبو بچسب😂

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باطری گوشی بخر کادو کن بده به خواهرت. بگو واسه خواهر جونت خریدم. کاغذ کادوش هم سبز باشه بهتره.   ...

عاشقتم من😂😂😂😂😂😂😂😂

تولدام همیشه برام کادو می‌گیره😢 شده یه چیز کوچیک ولی خیلی عاشقونه ست😢 امسالم باوجود شرایطش برام تو ...

من خودم همیشه یک کار هنری خودم رو ارزش مندتر میدونم. هر چی.

مثلا یک نقاشی . 

یا مثلا یک تیکه پارچه ژرژد خوشگل که دورش رو با دست دوختم و روسری شد. البته این یکی واسه خودم بود.  شما هم میتونی با 20 تومن این مدل روسری رو درست کنی. 

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
پوووووول ندارم خواهر😐 دلم از سنگ نیست که نخرم براش

اها فکر کردم میگی خیری ازم ندیده یعنی رفتار خوبی نداشتی باهاش، اذیتش کردی زیاد. 

اصن متوجه نشدم خیری ندیده یعنی چیزی نگرفتی براش.

خب اوکیه، تو کوچک تری اون خودش میدونه پولی تو دست و بالت نیست و شرایط خانواده روهم خودش میدونه

اها فکر کردم میگی خیری ازم ندیده یعنی رفتار خوبی نداشتی باهاش، اذیتش کردی زیاد.  اصن متوجه نشد ...

اها نه.... بنظرم اجی خوبی بودم براش  نه به اندازه اون ولی کلا خیلی غصه می‌خورم بخاطرش😍 همش دلم پیششه...

اره واقعا وضع مادی خوبی ندارم. این ۲۰۰ تومن هم هزینه خرید عیدم بود که نرفتم چیزی بخرم هنوز.

این باتریه شده قوزبالاقوز😣😒

اها نه.... بنظرم اجی خوبی بودم براش   نه به اندازه اون ولی کلا خیلی غصه می‌خورم بخاطرش😍 همش د ...

خب بهش بگو اینطوری شرمنده م میکنی که نمیتونم جبران برات. اونم اینطوری تولد برات میگیره و سوپرایزت میکنه که زیاد غصه ی این وضع مادی رو نخوری.