2777
2789
نه درد دارم نه ترشحم بو داره فقط سبزه 😢

من خودم امتحان نکردم ولی میگن عنبرنسارا خیلی خوبه

ولللی چون انتقال داری بازم از یه متخصص مشورت بگیر

جاریم میگفت بعد زایمانش عنبرنسارا دود کرده و دودش رفته به واژنش همه عفونتاش خوب شده

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من خودم امتحان نکردم ولی میگن عنبرنسارا خیلی خوبه ولللی چون انتقال داری بازم از یه متخصص مشورت بگیر ...

انجام دادم ولی تاثیر نداشت 😢 اصلا فک کنم واسه همین باردار نمیشم دو ساله همش حس میکنم عفونت دارم ولی چون نه درد دارم نه سوزش و خارش همش میگم نکنه زیاد نیس ولی دیگه انتقال دارم 😢😢😢

دکتر گفته بهت که عفونت داری ؟ سعی کن‌تو خونه فقط دامن بپوش شورت و شلوار نپوش 

اینکارم میکنم

اره اخرین دفعه که رفته بودم بهش گفتم هیچ قرصی تا حالا ترشحمو سفید نکرده باز یه قرص جدید نوشت گفت اینو بخور تا سفید شه ولی بازم نشد میترسم بهش بگم انتقالمو عقب بندازه 😢

انجام دادم ولی تاثیر نداشت 😢 اصلا فک کنم واسه همین باردار نمیشم دو ساله همش حس میکنم عفونت دارم ولی ...

برو دکتر متخصص بگو برات کشت ترشحات واژن بنویسه مشخص میشه

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲
اینکارم میکنم اره اخرین دفعه که رفته بودم بهش گفتم هیچ قرصی تا حالا ترشحمو سفید نکرده باز یه قرص جد ...

اگه عفونت داری فعلا انتقال نده

چون تو بارداری بدتر اذیتت میکنه

الان همه دارویی میتونی بتوری و خیالت راحته

بعدا اگه انتقالت موفق باشه و عفونت داشته باشی نه میتونی درست و حسابی دارو مصرف کنی نه میتونی عفونتو بیخیال بشی

میمونی تو یه برزخ که نکنه برا بچم اتفاقی بیفته و هزار تا دلهره جدید

2790
2778
2791
2779
2792