2777
2789
عنوان

بچه های مدرسه

144 بازدید | 12 پست

همیشه تنها بودم . تو حیاط تنها میشستم ‌ . هیچکی خوشش ازمن نمیومد که مثلا باهام دوستی دائمی داشته باشه . یه دوست داشتم از رو دروایستی بامن بود ‌ . بعد همه چیزاشو واسه بقیه تعریف میکرد جاهایی که میرفت به من نمیگفت. با بقیه میرفت بیرون بامن تا پارک سرکوچه هم نیومد ‌. اون دختر همیشه توی ذهن من موند. منم همیشه از اون فکر متنفرم . حالا با پیج اینستام یکی از بچه هارو فالو کردم اسم و فامیل خودمه ‌. لابد اکانت من برای اونام رفته ولی هیچکی فالوم نکرد . ناراحتم وتنها. ۱۲ سال درس خوندم و هیچ دوست صمیمی و قدیمی ندارم و مسخره مردم وفامیل شدم ‌. ناراحتم واز خود متنفر. واقعا شما تعجب نمیکنید یکی ۱۸ سالش بشه و حتی یک دوست قدیمی و صمیمی هم نداشته باشه؟ رفته بودیم شهرستان دختر دایی هام وپسرخالم که جوونن با دوستاشون میرفتن خرید کافی شاپ اما من تنهای تنهای تنهای تنهااااااا.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برعکس شما بودم دقیقا . اطرافم یه عالمه دوست بود . انقد ضربه دیدم ازشون که الان تنها رفیقم همسرم و مادرمه . بعد یه مدت میفهمی دوست و رفیق هیچ نفعی برات ندارن همین که تنها باشی بهتر میتونی رو کارات تمرکز کنی

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ماهم والا دوستای صمیمیمون زمینمون زدن 

همون بهتر نداری

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

منم مث تو ولی برام مهم نیست فقط موفقیت خودم برام مهمه معتقدم پیشرفتم و مدیون تنهاییم

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

من کلی دوستای صمیمی و قدیمی دارم😧

سخته مگه نه؟

عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢                                        یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔

منم اینطوریم خیلی تنهام سال اخرم فقط ی دوست از مدرسه برام مونده ولی ناراحت نیستم چون از دوست خیلی ضربه خوردم معتقدم اصلا دوست وجود ندارع توام نگران نباش بزا دانشگا بری کلی دوست پیدا میکنی...  روابط اجتماعیت ضعیفه ؟ یا شاید اخلاق بدی داشتی بی‌محلی چیزی کردی باهات دوست نشدن؟ من خودم مغرورم زیاد با کسی صمیمی نمیشم مگه خودش بخواد

ان مع العسر یسرا😊💚
منم اینطوریم خیلی تنهام سال اخرم فقط ی دوست از مدرسه برام مونده ولی ناراحت نیستم چون از دوست خیلی ضر ...

برام مهم نیست از دانشگاهم متنفرم دیگه ام امیدی ندارم دوست پیدا کنم میخام تنها باشم و مهاجرت گنم اگه بشه

برام مهم نیست از دانشگاهم متنفرم دیگه ام امیدی ندارم دوست پیدا کنم میخام تنها باشم و مهاجرت گنم اگه ...

موفق باشی عزیزم😐💙 سعی کن هرطوری هس لذت ببری ب درک ک کسی دوستت نیس دلشونم بخواد😊

ان مع العسر یسرا😊💚

میدونی حتی با اینکه یکی کنارت بوده میگی از رکدربایستی بوده حس میکنم یه جای کار میلنگه؟

آدم گرم و خوش صحبتی هستی؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
میدونی حتی با اینکه یکی کنارت بوده میگی از رکدربایستی بوده حس میکنم یه جای کار میلنگه؟ آدم گرم و ...

اگه کسی باهام خوب باشه آره وکرنه خودمو خاروخفیف نمیکنم