2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشاالله که صحیح و سلامت بیاد تو بغلت  برای منم دعا کن ان تیش بالا بود فردا آمینو دارم ، دعا ک ...

ان شاءالله سلامت باشه عزیزم ب امید خدا 💚💚💚

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
۳.۹  میکرو اری شدم ، گفتن تریزومی ۱۸ داره حالا جواب قطعی رو ۳ روز دیگه میدن😭

😔😔 ایشالا جوا قطعی خوب باشه عزیزم. بهمون حتما خبر بده

راستی چرا میکرو اری؟ دکترتون گفته بود انجام بدین؟ چند شد هزینه تون؟

من cgh array انجام دادم. میدونی چه فرقی با هم دارن؟

😔😔 ایشالا جوا قطعی خوب باشه عزیزم. بهمون حتما خبر بده راستی چرا میکرو اری؟ دکترتون گفته بود انجام ...

انشاالله ، البته کمی بعیده ولی منم هنوز امیدوارم 

میکرو اری پیشنهاد دکتری بود که پیشش نمونه دادم  قیمتش تقریبا شد ۷ و نیم میلیون که بعد اینکه جواب اولیه اومد که گفتن احتمال ۹۵ درصد تریزومی ۱۸ هست گفتن تست فیش انجام میدن و تا چند روز دیگه جواب قطعی رو میگن که یه مابه التفاوتی برای اینکه میکرو کنسل شده برمی گردونن احتمالا

نمیدونم فرقش چیه ، راستش من با میکرو هم این دفعه آشنا شدم که هنوزم دقیق نمیدونم فرق با آمینو چیه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
انشاالله ، البته کمی بعیده ولی منم هنوز امیدوارم  میکرو اری پیشنهاد دکتری بود که پیشش نمونه دا ...

خدا بزرگه نباید ناامید شد. 

هزینه اش هم زیاد شده. مال من ۵ و نیم شد. میکرو اری میاد کروموزوم ها رو خیلی دقیق بررسی میکنه.

شما بچه چندمتونه؟

خدا بزرگه نباید ناامید شد.  هزینه اش هم زیاد شده. مال من ۵ و نیم شد. میکرو اری میاد کروموزوم ه ...

هزینش مهم نیست فدای سرش 

ششمین بارداریمه ولی هنوز بچه ندارم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز