2777
2789
عنوان

دعای مقاتل

232 بازدید | 22 پست

سلام خوب هستین خانوما میگم کی از دعای مقاتل نتیجه گرفته محال ترین حاجتشو خودم خداروشکر یه بار گرفتم دوس دارم شمام بگین خوشحال شم تورو خدا دعامم کنین خدا حاجتمو بده و یه کاری کنه مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس هر کی دعا کرد بگه ظهر که سوره بقره و جن میخونم واسش دعا کنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم حاجت گرفتم عزیزم الانم منتظرم دوباره

ای جانم خداروشکر الهی حاجت روا شی بازم منم دعا کن گلم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من تا شب میخونم توروهم دعا میکنم توهم برام دعا کن هرچه زودتر حالم خوب بشه😔🙏

فدات شم حاجت روا شی به حق امام رضا 

من خوندم نشد.

بین صلواتای امروزم دعات میکنم♥️

شمام دعا کن نی نیم سالم باشه.

شوهرمم بره سر یه کار خوب.بیکار شده

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
من خوندم نشد. بین صلواتای امروزم دعات میکنم♥️ شمام دعا کن نی نیم سالم باشه. شوهرمم بره سر ی ...

حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم چشم دعات میکنم

میشه بگین چطوری از حاجت گرفتین؟؟؟ چند بار خوندین؟؟ چندروز خوندین؟؟ شرایط خاصی هم داره که باید رعا ...

من ۱۰۰ بار خوندم یه روز  عزیزم 

إِلَهِی کَیْفَ‏ أَدْعُوکَ‏ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی‏ مِنْکَ‏ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِیَنِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أدعوک [أَدْعُکَ‏] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبَ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی‏ فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمَنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَیْهِ السَّلَامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلًا غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ»

ممنونم انشالله باز خدا کمکم کنه شمام حاجت روا شی گلم

انشالله فدات

ممنونم انشاالله همچنین شما ولی یادتون نره خیلی محتاج دعاهاتونم 

چشم حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم