2777
2789
عنوان

ازمایش ژنتیک

83 بازدید | 5 پست

بچه ها من همسرم فامیلیم اون پسردایی پدرم میشه و مادرش یعنی زندایی بابامم فامیل خیلی دورپدرم هستن منم که میشم نوه عمه همسر میخوام باردارشم از رابطه فامیلی میترسم ک یوقت خدایی نکرده بچمون مشکل دارشه بنظرتون چیکارکنم؟قبل عقدمونم کلینیک ژنتیک رفتیم اماهنوزازمایششونشون ندادیم اما مشاورژنیکم گفت چیزی بنام ازمایش ژنتیک وجود نداره 

اره به منم همینو گفت.. و گقت قبل از بارداری و حین بارداری باید چکاپ بشین خودتون و بچه... 

ازمایش ژنتیک دوسال پیش حدود 20 ملیون میشد ک دکترش میگفت ارزش نداره چون کل بیماری هایی زمینه دارین میفهمی تااخر عمر استرس داری و آخرشم میگیری از استرس

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان باردارشدید؟شما فامیل دورهمسرتی یانزدیک؟

نه هنوز بچه نمیخوایم.. 

بله نزدیک هستیم شوهرم پسر عممه... 

بعد ازدواجمون هم بچه داداشش مریض به دنیا اومد حتما باید بریم ازمایش درست و حسابی قبلش

نه هنوز بچه نمیخوایم..  بله نزدیک هستیم شوهرم پسر عممه...  بعد ازدواجمون هم بچه داداشش م ...

همسرمنم پسرعموش مشکل داره ولی چون عموزنعموش فامیلن ولی خودشون ندارن خداروشکر ولی مافامیل دورتریم ازشما من نوه عمشم

همسرمنم پسرعموش مشکل داره ولی چون عموزنعموش فامیلن ولی خودشون ندارن خداروشکر ولی مافامیل دورتریم ازش ...

ما هم پسر عموی من ک میشه پسر دایی اون مریضه... باید حتما ادم برسی بشه همچنین جنین رو هم بررسی کنه..