2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی

76 بازدید | 3 پست

سلام دوستان چندتا سوال‌ 

یک . واکسن دوماهگی چیا و چقد درد و عوارض داره

۲ من دیروز زدم برای پسرم الان جاش قرمز شده تا دیشب کمپرس سرد میذاشتم الان شروع کردم گرم اما گرمک چقد تا چه حد بذارم 

۳ تبش باید چطوری طبیعی باشه و قطره استامینوفن تا کی براش استفاده کنم از دیروز که واکسن زدم ازساعت ۱۱ظهر استفاده کردم تا ۷صب امروز 

تا 24 الی 48 ساعت .  هر 4 ساعت قطره رو بده 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

قطره آستامینوفن قطع نکن.تا سه روز بهش بدم.کمپرس گرم به اندازه ای که پا بچه اذیت نشه.خیلی داغ نباشه.گرم.من آستامینوفن قطع کردم بچه تا ۴ روز تب داشت.فردا تا شب بهش بده آستامینوفن رو.ولی از امروز ۶ ساعتی یه بار بهش بده

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تا ۳ روز باید استامینوفن بدی

روز اول هر ۴ ساعت

روز دوم هر ۶ ساعت

روز سوم هر ۸ ساعت......البته روز سوم اگر تب داشت بده اگر تبش قطع شد نیازی نیست

من اصلا برای پسرم کمپرس نمیزاشتم

تبش هم تو هر بچه ای متفاوته....خیلی مواظب باش بتا تبش بالا نره...

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤