2777
2789
عنوان

کیا مجردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 39 پست
ببین عزیزم اکثر کسانی اینجا پست میزارن ک مشکل دارند..‌ ازدواج بد هم نیس ... و خیلی هم خوبه...

برای هر شخصی میتونه متفاوت باش قطعا 

برای زن برای مرد براای ایرانیا برای کسی با مشکلات خانوادش و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب پسر هيچي نميگن! ولي زن باشي مطلقه ميگن بيوه ميگن ترشيده ميگن...؛)

دقیقا اصلا نگاه کنی کل صفات بدو چسبوندن به خانوما مثه خاله زنک

هرچیزیم خوبه به اسم مردا مثه قول مردونه و ..

مهريه ك ب نظرم بدتره اصلا انگار مرد اومده از باباي دختر ، دخترشو بخره!  مهريه و نفقه ام پولشه. ...

اره واقعا ولی خب خیلیام با همین روش دختر بیچاررو خر میکنن و اون مهریشو میبخشه یا چند تا گل و این چرتوپرتا میزاره بعد تو زندگیشون مشکلی پیش بیاد پسره خیلی راحت میگه مهرتو میدم گمشو برو 

دقیقا اصلا نگاه کنی کل صفات بدو چسبوندن به خانوما مثه خاله زنک هرچیزیم خوبه به اسم مردا مثه قول مرد ...

ديه كشور زن ستيزيم ديه😂

ايران رتبه ١٤٨ از ١٥٣ كشور رو در برابري جنسيتي داره! خودت تا تهش برو ديه؛)....

اينجا حاييه ك زنا برا هم بدتر از مردان...

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
اره واقعا ولی خب خیلیام با همین روش دختر بیچاررو خر میکنن و اون مهریشو میبخشه یا چند تا گل و این چرت ...

اره ...كلا گل و بلبله :)

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
اگه دوست دارید واقعا خب اینکرو بکنید ولی قبلش همه چیزو راجع بهش مطالعه کنید این که چه حقوقی از دست م ...

بنظرم شما زندگی رو خییییلی سخت میگیری... لطرافیام ازدواج کردن بچه دارن و خیییلی توشلختن و مشکلی ندارن...

حس میکنم از شوهر غووول ساخای تو ذهنت