2777
2789
عنوان

کیا مجردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 39 پست

منم مجردی رو بیش تر دوست دارم و ازش لذت می برم

حس می کنم فرد ایده آلم هم هیچ وقت پیدا نشه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگ انگار برده گيريه ...:| من نميدونم اين ديه چ نوع ازدواجيه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

۳۲ سالمه مجردم .هر کی پیدا شد شرایطش خوب نبود. شاغلم. بعد می بینی بعضیا یه دانشجو ساده هستن یه ادم پولدار و ادم حسابی میاد خواستگاریشون

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
سیر باشه حتماا؟😂😂 ولی جدی بیاین این کلمرو استفاده نکنیم اخه مگه به پسرا میگن ترشیده؟ 

ب پسر هيچي نميگن! ولي زن باشي مطلقه ميگن بيوه ميگن ترشيده ميگن...؛)

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
آره بابا مرد ایرانی نمونش تو همین سایت ریخته یه مشت خاله زنک بچه ننه

اصلا نه اعصاب درست حسابی نه اخلاق درست حسابی هیچی

این بین قطعا ادمای خوبیم هستن ولی خب کمن

دقیقااا اخرشم با مهریه سر زنو کلاه میزارن که اونم نمیدن

مهريه ك ب نظرم بدتره اصلا انگار مرد اومده از باباي دختر ، دخترشو بخره! 

مهريه و نفقه ام پولشه... نگاه ب شدتتتت كالاگونه

بله... چرا ازدواح نکنم خیلیم دلم میخاد مادر بشم

اگه دوست دارید واقعا خب اینکرو بکنید ولی قبلش همه چیزو راجع بهش مطالعه کنید این که چه حقوقی از دست میدین یا بدست میارینو...  پیج های وکیلاییم هستن که توضیح دادن در این رابطه اونارم بخون بعدش تصمیم بگیر بنظرم

ولی بچه رو واقعا اگه بعدا شرایطشو نداشتی لطفا بخاطر دل خودت نیار که دوس داری مادر بشی

الان خیلی ها هستن که خانوادشون نمیتونن یه زندگی کامل بدون مشکل مالی و عاطفی براش بسازن که خب ظلم بزرگیه