2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

100 بازدید | 11 پست

خانما من پریشب ی خواب خیلی بد دیدم همون موقع ذکر گفتم صدقه هم دادم ولی بازم تعبیرش اتفاق افتاد

حالا میخوام بدتر از این نشه

چیکار کنم؟

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ان شاءالله خیره اتفاق بدی هم نمیُفته توکل کن به خدا

آخه دقیقا اون چیزی که برام تعبیر کردن اتفاق افتاد

@varparide25    

بگو خوابتو

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بگو خوابتو

خواب دیدم داشتم با خاله ام دعوا میکردم ی دفعه دندون های سمت راست از بالا تو دهنم خورد شد و ریخت

رفتم بیرون و دهنمو باز کردم دندونای خورد شده ریخت بیرون ولی اصلا شبیه دندون نبود 

رنگ و شکل های عجیب غریبی داشت

بعدش دهنمو محکم بستم که خالم جای خالی دندونامو  نبینه و خوشحال نشه

خواب دیدم داشتم با خاله ام دعوا میکردم ی دفعه دندون های سمت راست از بالا تو دهنم خورد شد و ریخت رفت ...

دندونا خاکی و خونی شدن؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نه اصلا

خواب به همون مشکل یا تنش و دعوا برمیگرده 

افتادن دندون تنها یه مورد خیلی بد میشه که به خاک و خون بیفته اما افتادنش بدون این دومورد به مشکلات ریز خونوادگی برمیگرده که تو همه خونواده ها ممکنه پیش بیاد،دندون خونواده و بستگانه آدم هستن و افتادن اونا به مشکل و بگوبگو برمیگرده یا اسراری داشته باشی که نخوای بقیه ازش آگاه شن و به عنوان ضعفت استفاده کنن و تو اینکار موفق خواهی شد چون دهنتو بستی.

صدقه بده رفع بلاس انشاالله.

خواب به همون مشکل یا تنش و دعوا برمیگرده  افتادن دندون تنها یه مورد خیلی بد میشه که به خاک و خ ...

مرسی عزیزم⁦❤️⁩