2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب اون تصویری ک همیشه از زندگیم در آینده دارم برسم🥺💋

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

10 تریلیون پول داشته باشم😎 بعد بتونم باهاش بهترین خونه رو بگیره برای همه اعضای خونواده م بهترین ماشین هارو بخرم و یه مدرسه هم برای بچه های منطقه محروم بسازم😍😍😌😎😎

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه
واااااای منم عاشق بنزم مطمعنم یروزی بنز میخرممم کلی ارزوی دیگ هم دارم 😍😍 برسیم ایشالا 

قطعا اگ بخواین و مثبت فک کنین و تو ذهنتون باشه جذبش میکنین و بهش میرسین 

ثمره بچه هامو با شوهرم بیبینیم یه روزی سه نفرشون با خانواده هاشون بیان دیدن منو باباشون ........واای ...

انشالله همینطور میشه ک می خواین. کافیه مثبت فک کنین . مطمعنم این اتفاق براتون میوفته ❤

یه چیزی رو ۷ ساله از خدا میخام .روز و شب براش دعا میکنم ولی نمیدونم چرا نمیشه ک نمیشه... ارزو میکنم ...

انشالله که بهش میرسین . شاید هنوز زمانش نرسیده . خدا توی زمان مناسبش  اون چیزی رو که میخواین بهتون میده مطمعن باشین و امیدوار 🌸🌸

منم سال سومم بخاطر افسردگی نتونستم خوب درس بخونم 

اشکالی نداره مهم اینه الان دارین تلاش میکنین براش قطعا ب چیزی ک میخاین میرسین . 

امیدوارم همین یکی دو روزه منم انگیزه بگیرم جدی بخونم . تو زمان کم هم میشه اگ بخوایم بهترین باشیم بستگی ب خودمون و تلاشمون داره . موفق باشی  عزیزم🌸🌸