azita1377 مدیر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 615 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 53 پست سلام بچه ها مثبته؟؟؟ واسه حال روحیم دعا کنین♥️ 1400/01/15 | 03:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20296 بخدا😂 یکیشون سه سال وهفت ماه تقریبا یکی هم نزدیک سیزده ماه.... ایناک جفتشون دقیقاااااااااا هم سن دخترای منن😍😅سومی رو بیا باهم باردارشیم دوباره😕😅 آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
azita1377 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 615 ایشالاهرچی بخوای همون بشه شمابچه هم دارین ن عزیزم تازه ازدواج کردم ۹ماهه واسه حال روحیم دعا کنین♥️
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 ایناک جفتشون دقیقاااااااااا هم سن دخترای منن😍😅 سومی رو بیا باهم باردارشیم دوباره😕😅 الهی عزیزم خداحفظشون کنه چقدرجالب😙😁😊...اره بخدادختر...🤗🤗😍😍 ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
azita1377 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 615 ایشالاهرچی بخوای همون بشه شمابچه هم دارین مرصی عزیزم😘 واسه حال روحیم دعا کنین♥️
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 ن عزیزم تازه ازدواج کردم ۹ماهه عزیزم ای جان..ولی من بودم بیشترازدونفری لذت میبردم بچه خیلیییی محدودتون میکنه البته بازم خواست خداست ایشالاخیر🤗🤗 ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20296 الهی عزیزم خداحفظشون کنه چقدرجالب😙😁😊...اره بخدادختر...🤗🤗😍😍 اگه ناراحت نمیشی بیا شخصی اونجا صحبت کنیم جن تا سوال دارم ازت💓🌹 آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 مرصی عزیزم😘 قربونت🤗🤗 ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 اگه ناراحت نمیشی بیا شخصی اونجا صحبت کنیم جن تا سوال دارم ازت💓🌹 نه خواهش میکنمگلم حتما❤ ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
azita1377 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 615 عزیزم ای جان.. ولی من بودم بیشترازدونفری لذت میبردم بچه خیلیییی محدودتون میکنه البته بازم خواست خدا ... اره خودمم هم دوست دارم هم ندارم ی جورایی دودلم☹️😊 واسه حال روحیم دعا کنین♥️
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20296 نه خواهش میکنمگلم حتما❤ بهت درخواست دادم گلم قبول کن آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20296 اره خودمم هم دوست دارم هم ندارم ی جورایی دودلم☹️😊 بسپار ب خدا خودش صلاحتو بهتر میدونه عزیزم🌹 آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 بهت درخواست دادم گلم قبول کن چشم عزیزم ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20296 چشم عزیزم 😘😘😍😍 آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 😘😘😍😍 قبول کردم گلم😍😍 ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20296 قبول کردم گلم😍😍 اره عزیزم دیدم لطف کردی آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)