2821
2789
عنوان

سقط نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 97 پست
عزیزم سالمم حامله میشم ولی متاسفانه مولار میشن 

خانم دکتر عباسی هم از طب سنتی تو درمان هاشون استفاده میکنن،ماما هستن هم کانال دا ن هم اینسنا مرکز ریحانه سنتر رو جستجو کنید

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رحم سرد و مرطوب نمیتونه بچه رو نگه داره یا وجود یه کمبود و ضعف تو بدن،بازم دکتر باید تشخیص بده

من قبل بارداری دومم چکاپ کامل دادم ازمایش هم دادم مشکلی نداشتم ولی الان باید ازمایش ژنتیک بدم خیلی میترسم 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
من قبل بارداری دومم چکاپ کامل دادم ازمایش هم دادم مشکلی نداشتم ولی الان باید ازمایش ژنتیک بدم خیلی م ...

منظورم دکتر طب سنتی بود که ببینی تشخیصش چیه،امیدوارم به زودی مامان چندتا نی نی سالم و خوشگل بشی

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
منظورم دکتر طب سنتی بود که ببینی تشخیصش چیه،امیدوارم به زودی مامان چندتا نی نی سالم و خوشگل بشی

اها میرم حتما 

ان شاءلله فدات گلم

سلام عزززییییزززدلم خوبی؟  چه خبر؟ اقدام نکردی خانوم گلی؟

سلام جوونم 

خداروشکر خوبم ت چطورییی

سلامتی

ن عزیزدلم فعلا اقدام نمیکنم

https://s18.picofile.com/file/8432234568/IMG_20210422_WA0041.jpg فداتشم اگر به تهران دسترسی دار ...

خیلی دورم عزیزدلم

ولی ی دکتری بهم معرفی کردن هنوز نرفتم اگ جواب ازمایشم خدای نکرده مشکلی داشت بعد میرم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز