2777
2789

دل_نوشته#  

مادرم همیشه بهم افتخار میکرد چون المپیادی بودم چون قهرمان کشوری بودم تو ورزش ..

چون همیشه معدلم بیست بود..

چون میگفت باید درس بخونی چشم بقیه دراد دکتر شی..

من شب و روز خوندم و خوندم تا صبح زبون زد خاص و عام بودم ..الگو برای همه  

اما کنکور رو هیچ وقت قبول نشدم و الان ی احمق روانی خر هستم کسی ک ۲۰ سالش هست ولی هنوز دیپلمه و تیمارستان بستری شد  

همه تیک میندازن میگن الگوووووو دیپلمیی؟؟؟   چیشد اون تلاشت ؟ اون زحمتت؟

دلم خونه جز مرگ ارزو ندارم  

نگین کنکور همه زندگی نیست ک همه زندگی هست هست هست هست هست هست کسی وگرنه اگ نباشه بقیش شوهره حتما ن ؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

عزیز دلم ۲۰که سنی نیست دوباره کنکور بده دهنشونو ببند

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر دراوردن چشم عمه بلقیس میخوای پزشکی بخونی؟ :/

باورم نمیشه هنوزم خانواده هایی هستن که با آینده و روان بچشون بخاطر چشم و هم چشمی بازی میکنن

ننگ#  

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

تقصیر مامانت

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

غصه نخور💔

باز تلاش کن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜