2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@mahro2920     نشد ریپ بزنم رو پستت موندنی بخوره تو سرم  اولش میگه موندنیه بعدش چ ...

هوم دقیقا منم همین سرم اومده داغون شدم همه جوره سرم از قیافه موقعیت اجتماعی زندگی هیچیم براش کم نداشتم ولی با این همه عشقی که بهش دارم نخواست بهم برسیم البته هنوز هست اما یه روزی میره و من از الان داغونم 

عاقا کاربری سومم هست 😐دوتا قبلی به دلایلی ترکوندم😐          تو زبان ترکی میگن {آی ده چخمسن منی آیم گلر..♡}یعنی به ماه بگین تو آسمون نیاد ماه من میخواد بیاد 😍♥️🤍ترک نیستم ولی ترکی دوس🤪حالا که تا اینجا خوندی برا برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرس🥺♥️
واسه اون بله واسه اونی که همه چیشو باخته ینی مرگ

میدونم رسیدنو میگم هیچی 

بله همینطوره ولی خب باید کنار اومد این خیلی قابل تحمل تر از اینه که دو طرف بخوان ولی زمانه نخواد هر چند میگم که اگه واقعا دوطرف بخوان میشه وگرنه بهونس بقیش 

عشق یه طرفه هم که دیگه تکلیفش معلومه

کاربری دست دونفر
وقتی که میدونی قراره بره پس همین الان راهیش کن بره...

نمیتونم دارم دیونه میشم یه خواستگار با موقعیت عالی هم دارم ولی دیگه همه آرزو هام پرپر شدن دیگهدل هیچی و ندارم 

عاقا کاربری سومم هست 😐دوتا قبلی به دلایلی ترکوندم😐          تو زبان ترکی میگن {آی ده چخمسن منی آیم گلر..♡}یعنی به ماه بگین تو آسمون نیاد ماه من میخواد بیاد 😍♥️🤍ترک نیستم ولی ترکی دوس🤪حالا که تا اینجا خوندی برا برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرس🥺♥️
میدونم رسیدنو میگم هیچی  بله همینطوره ولی خب باید کنار اومد این خیلی قابل تحمل تر از اینه که د ...

راس میگی

اگه ۲طرف همو بخوان ولی به هم نرسن خیلییییییی سخت تر از عشق یک طرفس

الهی بمیرم ☹☹☹ میفهممت ، خیلی سخته 

خدانکنه ددم

بخدا نابود شدم ۱۷ سالمه این همه زجری که من تو این ۱۷ سال کشیدم مامان بزرگ من نکشیده 

ای بابا همسن منی ک

جدی