2777
2789
عنوان

عقده مونده به دلم

474 بازدید | 5 پست

بچها من برام هیچ جشنی خانواوه همسرم نگرفتن. با این که من همیشه ارزوی جشن داشتم. بهشون گفتم اما هیچ کاری برام نکردن 

حتی بهش گفتم بیا بریم یه عکس خالی بگیریم اما بازم نیومد 

الان خیلی حرص میخورم. نمیدونم چه جوری بیخیال باشم

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت برو آرایشگاه و وقت اتلیه بگیر . وقتی بیاد خوشش بیاد شاید بیشتر همراهی کنه 

یه مهمانی ساده هم بگیر 

کیک و ام از بیرون و بادکنک .....

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

برای سالگرد ازدواجت ی لباس سفید ساده از اینا ک تازه مد شده بگیر با توربان. برو آرایشگاه با شوهرت برید آتلیه ده بیست تا عکس بگیر. یکیشم بزرگ کن بزن تو اتاقت تا بترکن. خانواده همسر منم میخواستن از زیر جشن در برن من و شوهرم نذاشتیم. هرچند ک آخر همه کادوها رو مادرش برداشت ولی مهم اینه ک ب دلم نموند. بعدم عزیزم آدم هیچ وقت بی محبتی ها رو یادش نمیره. همش تا آخر عمر یادت میمونه اما خودتو هیچ وقت ب خاطرش ناراحت نکن. ب نظر من ک هرکی در حق کسی بدی کنه حتما چوبشو میخوره

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
برای سالگرد ازدواجت ی لباس سفید ساده از اینا ک تازه مد شده بگیر با توربان. برو آرایشگاه با شوهرت بری ...

میشه منم راهنمایی کنین 

منم بی محبتی دیدم رفتارای سرد . کسایی ک جواب سلامم رو ندم بخاطر مشکلی ک با مادرم داشتن ! یا بگن نیا خونمون ،،،،

شما باشید چطور رفتار میکنین

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد