2777
2789
عنوان

عکسمو میزارم

196 بازدید | 12 پست

اسم پیج اشتباه گذاشتم وای🤣🤣🤣

@page_medic 

آخرین پست عکس منه 

اینجا هم میزارم 

لایک کنید ها 

همتون اینستا دارید 🥴🥴🥴

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

گوگلی شد

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

نفهمیدم چی شد

مسابقست؟

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم چی شد مسابقست؟

اره ی جورایی 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
گوگلی شد

وقتی اینستایی شده خیلی مهم نیس گوگلی بشه😂😂😂

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
اره ی جورایی 

ع موفق باشی

پرستاری؟؟

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               
وقتی اینستایی شده خیلی مهم نیس گوگلی بشه😂😂😂

دقیقا گوگلی بشه حالا مثلا ک چی 😂😂

ع موفق باشی پرستاری؟؟

ماما 

مرسی عزیزم 

والا نمیدونم😂

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند

حالا جالب اینجاس تا زنده ایم میگن عکس نذارین و...بعد مرگمون عکسامون همه جا پخشه😂

حالا جالب اینجاس تا زنده ایم میگن عکس نذارین و...بعد مرگمون عکسامون همه جا پخشه😂

والا بخدا اصن من دوست عکسم پخش بهتر همه میشناسنم 😂😎

والا بخدا اصن من دوست عکسم پخش بهتر همه میشناسنم 😂😎

والا😂