2777
2789
عنوان

همسر بیکار

224 بازدید | 19 پست

همسرم بیکاره

لطفا اگه تجربه مشابه دارید بگید لطفا

راهنماییم کنید چیکار کنم

همسرم ادم خوبیه

هر چند ماه یه کار پروژه ای میگیره 

خونوادش خیلی حمایت میکنن

هیچ وقت بی پول نیستیم 

ولی من خیلی ناراحتم خیلیی

من خودم کار میکنم ولی یک قرون از پولهای منو نمیگیره و من پولمو خرج نمیکنم اصلا

خسته شدم از طرف خونوادم هم خیلی  تحت فشارم😔😔

بچه ها،دعای بلدید بخونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد این موضوع کمتر با خانوادتون صحبت کنید. اجازه دخالت هم ندید. ان شاالله که زود حل میشه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
در مورد این موضوع کمتر با خانوادتون صحبت کنید. اجازه دخالت هم ندید. ان شاالله که زود حل میشه

من هیچی نمیگم😔😔

مامانم امشب زنگ زد کلی حرف زد دعوام کرد. گفت میخوام بیام بیارمت خونمون

اعصابم داغون شده

من هیچی نمیگم😔😔 مامانم امشب زنگ زد کلی حرف زد دعوام کرد. گفت میخوام بیام بیارمت خونمون اعصابم دا ...

اجازه اینکار رو ندارن مادرتون.

اگر شما الان با قهر برید شوهرتون و خانوادش تا آخر عمر این تلخی یادشون میمونه.

اگر صبور باشید و کمک کنید به همسرتون تا از این شرایط خلاص بشه، اینجوری اونها بازهم تا آخر عمر یادشون میمونه!

ولی تاثیر این کجا و اون کجا...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

کار عمران و معماری قسمت پول سازش اجراس

یعنی به صورت مدیریت پیمان یه پروژه رو برداره

اگر این کار رو بکنه خیلی از نظر مالی همسرتون پیشرفت میکنه

سقط جنین گناهی که اگر دست به طلا بزنی خاکستر میشه ==>>  https://www.aparat.com/v/DPH9h
کار عمران و معماری قسمت پول سازش اجراس یعنی به صورت مدیریت پیمان یه پروژه رو برداره اگر این کار رو ...

من بهش میگم برو ساخت و ساز

میگه تنهایی نمیشه پولم کمه

میگه باید شریک داشته باشم میترسه(البته به نظرم حق داره در این مورد بهش حق میدم)

همسرم خیلییی خوبه از همه نظر خیلی دوسش دارم

جلوی خانوادتون با احترام تمام بایستید. در عین اینکه قربون صدقه مادرتون میرید، مخالفتتون رو ابراز کنید. 

مطمئن باشید این شمایید که الان آینده همسرتون رو میسازید.

وقتی به شما دلگرم شد، کم کم کمکش کنید شغلی رو که مناسبشه ادامه بده