2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

86 بازدید | 8 پست

سلام

من دخترم یک سال و یه ماهشه 

و هنوز شیر خودم  میخوره از اول بدون برنامه هر. وقت خواسته بهش شیر دادم هنوز یکی دوبار هم توی شب شیر میخوره 

این که چجوری از شیر بگیرمش خیلی برام ترسناکه واقعا نگرانم که چجوری باید این کار. رو بکنم 

توی این شرایط کرونا دکتر هم نمیرم میشه تجربیاتتون رو بهم بگید که بتونم یه برنامه ای بریزم که کی و. چجوری از شیر بگیرمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربر مامالی۴ تجربشونو  نوشتند  بخونین

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
نه اما از اطرافیان شنیدم تا چهارده ماهگی باید از شیر بگیرید

نه عزیزم این حرف اشتباه 

بچه رو از یکسالو نیم تا دوسال باید از شیر بگیری بستگی به هوا هم داره تو هوای گرم از شیر نگیر بچه اذیت میشه تو قران هم نوشته حداقل ‌16ماه من 21ماهگی دخترمو از شیر گرفتم خیلی راحت بود براش کلی خوراکی اب میوه اینا خریدم اسباب بازی گرفتم نوک سینمو چسب سیاه زدم یه تاب خونگی هم گرفتم که خیلی بدرد خورد چون شبا بیدار میشد باید حتما شیر میخورد تا بخوابه وقتی بیدار میشد یکم ابمیوه بهش میدادم بعد میزاشتم رو تاب دورش بالشت میزاشتم که جاش نرم باشه تابش میدادم میخوابید مث یه گهواره بود بعد که میخوابید میزاشتم تو رختخوابش