2777
2789
اپرا یه نوع موسیقی غربیه اون چیزی که امثال استاد شجریان ارائه میدن موسیقی اصیل ایرانی هست و متفاوته

بنظر من درست نیست موسیقی رو غریب بدونیم سنتی خیلی دوست دارم و عاشق اپرا هم هستم نمیتونم به موسیقی این دید رو داشته باشم😊

Kheir

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوپرای ایرانی هم داریم.

هلن اوپرا میخوند اول. بعد پاپ خوند.

مرحوم حسین شرشار هم خواننده اپرا بود 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

حسین سرشار همون اقاییه که تو‌فیلم اجاره نشین ها هم بازی کرده بود. روی پشت بوم باغچه درست کرده بود😄

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بنظر من درست نیست موسیقی رو غریب بدونیم سنتی خیلی دوست دارم و عاشق اپرا هم هستم نمیتونم به موسیقی ای ...

اپرا یه موسیقی غربیه و سلیقه ی ما تغییرش نمیده به شیوه ی اجرای اپرا و آواز ایرانی توجه کنید میبینید خواننده های اپرا آواز رو به صورت کششی اجرا میکنن و چیزی به اسم چهچهه یا تحریرهای گوش نواز ایرانی ندارن بین خواننده های ایرانی هستن افرادی که مثل اپرا میخونن مثلا عارف ، مرحوم محمد نوری ولی برعکسش شک دارم باشه

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
اپرا یه موسیقی غربیه و سلیقه ی ما تغییرش نمیده به شیوه ی اجرای اپرا و آواز ایرانی توجه کنید میبینید ...

خب سلیقه ای نگفتم ولی موسیقی از درون انسان نشات میگیره و با طبیعت در یک جهته ، پس غریبه اشتباهه ، چون انسانها غریب در ذات نیستن 😊اصلا با این واژه ، یکم حالت نژاد پرستی داره مشکل دارم🙂

Kheir
اپرا یه موسیقی غربیه و سلیقه ی ما تغییرش نمیده به شیوه ی اجرای اپرا و آواز ایرانی توجه کنید میبینید ...

ولی در کل اره من ندیدم تو نت و گوگل و اینا چیزی ندیدم که یکی از کاربرها چندتا رو نام بردن برم اون رو تحقیق کنم ، در ضمن خودم میتونم با  اون صدا بخونم خیلی برام جذابه😃

Kheir
خب سلیقه ای نگفتم ولی موسیقی از درون انسان نشات میگیره و با طبیعت در یک جهته ، پس غریبه اشتباهه ، چو ...

نگفتم غریبه گفتم غربی

ولی در کل اره من ندیدم تو نت و گوگل و اینا چیزی ندیدم که یکی از کاربرها چندتا رو نام بردن برم اون رو ...

اگه اپرا دوست دارید فول آلبوم خانم منیر وکیلی یا خانم پری زنگنه رو میتونید دانلود کنید که خواننده اپرا بودن