کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
حسین سرشار همون اقاییه که توفیلم اجاره نشین ها هم بازی کرده بود. روی پشت بوم باغچه درست کرده بود😄
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...
بنظر من درست نیست موسیقی رو غریب بدونیم سنتی خیلی دوست دارم و عاشق اپرا هم هستم نمیتونم به موسیقی ای ...
اپرا یه موسیقی غربیه و سلیقه ی ما تغییرش نمیده به شیوه ی اجرای اپرا و آواز ایرانی توجه کنید میبینید خواننده های اپرا آواز رو به صورت کششی اجرا میکنن و چیزی به اسم چهچهه یا تحریرهای گوش نواز ایرانی ندارن بین خواننده های ایرانی هستن افرادی که مثل اپرا میخونن مثلا عارف ، مرحوم محمد نوری ولی برعکسش شک دارم باشه
🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
اپرا یه موسیقی غربیه و سلیقه ی ما تغییرش نمیده به شیوه ی اجرای اپرا و آواز ایرانی توجه کنید میبینید ...
خب سلیقه ای نگفتم ولی موسیقی از درون انسان نشات میگیره و با طبیعت در یک جهته ، پس غریبه اشتباهه ، چون انسانها غریب در ذات نیستن 😊اصلا با این واژه ، یکم حالت نژاد پرستی داره مشکل دارم🙂
اپرا یه موسیقی غربیه و سلیقه ی ما تغییرش نمیده به شیوه ی اجرای اپرا و آواز ایرانی توجه کنید میبینید ...
ولی در کل اره من ندیدم تو نت و گوگل و اینا چیزی ندیدم که یکی از کاربرها چندتا رو نام بردن برم اون رو تحقیق کنم ، در ضمن خودم میتونم با اون صدا بخونم خیلی برام جذابه😃