2777
2789

بچه کوچیکم یسال و ۹ ماهشه 

بخاطر یه حادثه دماغش ضربه خورد خیلی خیلی همون لحظه گریه کرد و یکم خون اومد 

بعداز اون همش آب میاد از بینیش مث کسی ک سرماخورده باشه 

الان ۳ روز گذشته ترشحات داره 

بردمش پیش ۳ تا دکتر و سی تی اسکن گرفتن اما ...

یکیشون گفت هیچیش نیس و بینی سالمه و الکی نگرانی 

یکیشون گفت بینی یا غضروف اسیب دیده و ارجاعم داد به متخصص گوش و حلق و بینی 

سومی هم متخصص اورژانس بود گفت ۳ روز باید بستری و تحت نظر باشه اما چنان بیمارستان مریض کرونایی توش بود ک وحشت کردم بخدا قبول نکردم 

اینم بگم بچم غذا و شیر مث همیشه میخوره و سرحاله و شیطون و اصلا گیج و منگ نشده یا خوابالوده نشده اما بشدت دماغش کیپه و اب و ترشح میاد و با دهن نفس میکشه و همش بخاطر همین بیدار میشه از خواب تو این ۳ روز 

بخدا نمیدونم چه کنم از نگرانی ازبس ویزیت دکتررفتم خسته شدم هیچکدوم جواب قطعی نمیدن از استرس حالم خرابه 

بنظرتون چیزیش نیس ؟؟ 

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست❤

به نظرم مشکلی نیست عزیزم نگران نباش دنبال یه متخصص اطفال خوب باش سر وقت ببزش یه معاینه بشه برای اسودگیت

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی ک تنهایی رو یاد گرفته💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر گوش و حلق و بینی ببرو تمام.ایشالا ک چیزیش نیست

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

بنظرم حتما دکتر گوش و حلق ببرش 

فقط اونه ک میدونه

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
چی بگم والا  فقط میتونم بگم واقعا درکت میکنم که چه قدر نگرانی

دوتا مو سفید تو این سه روز تو موهام پیدا شد از استرس شدید 

بنظر من غضروف اسیب دیده و راه تنفسو گرفته ببر پیش یه فوق تخصص گوش و حلق و بینی دقت کن فوق تخصص

گلم تو شهر کوچیک و خراب شده ی داغونی ک هستیم فوق نداره . برا سی تی اسکن هم ۱۰۰ جا دربه در شدم تا این بیمارستان پوکیده قبول کرد ازش گرفت . خیلی بدبختم بخدا . خدا انگار بیخیال منه بدبخت شده گوش نمیده به صدام 

عزیزم بلاخره که من دکتر نیستیم اما همسر من تصادف کرده بود و سرش ضربه دیده بود از بینیش هم خون اومد و همین طوری شد بعدش یعنی ما هم فکر کردیم آب ریزش یعنی تو کرج دکتر ها متوجه نشدن بردیم امام خمینی تهران گفتن این مایع که از بینیش داره میاد از جمجمه است که داره میاد و تو جمجمه شکستگی هست و جمجمه داره هوا میکشه و بستریش کردن و یه سری آمپول زدن بعد ۲ روز آب ریزش قطع شد

بنظرم حتما دکتر گوش و حلق ببرش  فقط اونه ک میدونه

فردا نوبت زدم اما رییس شوهرم زنگ زده بهش ک فرداباید جای همکارت شیفت بدی و اگه نیای توبیخ میشی و برامم مهم نیس بچت مریضه 

منم دوتا بچه دارم کسیو هم ندارم اون یکیو بگیره ک این یکیو ببرم دگتر . میترسم تا پس فردا دیر بشه برا بچم و بینیش خراب بشه .