nazanow مدیر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 506 عنوان مشکل قد | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 18 پست دختر مشکل قد داره. شنیدم حجامت پشت گوش خوبه گفتم ببرم نگه نبردی نشد. کسی توی شیراز میشناسین؟ 1400/01/14 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanow مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 506 ولی بازم اگه راضی نیست برین دکتر دارو میده.حجامتم شنیدم جواب میده تا چندسانت ..ورزش کششی حتما انجام ... کسیو تو شیراز نمیشناسین؟ برای حجامت
tarriistar عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 2656 کسیو تو شیراز نمیشناسین؟ برای حجامت نه والا Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
nazanow مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 506 قدش نرماله بخدا بهش بگین کوتاهتر از اونم هستن هر شب کارم شده برم نازش کنم بهش بگم گریه نکن از این حرفا. دختریم نیست که سر یه چیزی بهم بریزه مگر این که واقعا ناراحت باشه سرش ول کنم نیس دیگه
tarriistar عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 2656 هر شب کارم شده برم نازش کنم بهش بگم گریه نکن از این حرفا. دختریم نیست که سر یه چیزی بهم بریزه مگر ای ... درکش میکنم منم از قدم راضی نیستم ولی قد من کوتاهتره واقعا ..اگه قدم ۱۶۳ بود دیگه چیزی نمیخواستم Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!