nazanow مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 506 عنوان مشکل قد 148 بازدید | 18 پست دختر مشکل قد داره. شنیدم حجامت پشت گوش خوبه گفتم ببرم نگه نبردی نشد. کسی توی شیراز میشناسین؟ 1400/01/14 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarriistar عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 2656 چندسالشه ؟پریود شده ؟ Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22320 چند سالشه؟ خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
m1364a عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 10786 ببریدش پیش متخصص ی سنی داره بعد اون با دارو برطرف نمیشه کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
tarriistar عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 2656 15 اول ببرین متخصص غدد ازش عکس و ازمایش میگیرن اگه جا داشته باشه دارو میدن .قدش چنده Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
tarriistar عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 2656 آره عزیزم کلاس 6ام شد قدش چنده؟ تو این چندسال رشد قد داشته یا نه؟ Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
nazanow مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 506 اول ببرین متخصص غدد ازش عکس و ازمایش میگیرن اگه جا داشته باشه دارو میدن .قدش چنده امروز بدم بهش قرص داد و قدش 163 شبا خیلی گریه میکنه با این که قدش خوبه اگر میشناسین بهم معرفی کنین
nazanow مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 506 اول ببرین متخصص غدد ازش عکس و ازمایش میگیرن اگه جا داشته باشه دارو میدن .قدش چنده کم و بیش
tarriistar عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 2656 امروز بدم بهش قرص داد و قدش 163 شبا خیلی گریه میکنه با این که قدش خوبه اگر میشناسین بهم معرفی کنین&n ... وای قدش عالیه که خیلیم خوبه اصلا گریه نداره ... Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
nazanow مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 506 وای قدش عالیه که خیلیم خوبه اصلا گریه نداره ... اصلا میدونم چه کار کنم البته بهش حقم میدم نیست به دور و وریاش کوتاه تره وای دارم دیونه میشم
tarriistar عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 2656 ولی بازم اگه راضی نیست برین دکتر دارو میده.حجامتم شنیدم جواب میده تا چندسانت ..ورزش کششی حتما انجام بده روزی ۱ ساعت .طنابم بزنه .روزی یه لیوان شیر پرچرب بخوره شبام زود بخوابه ایشالا بلند میشه Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
tarriistar عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 2656 اصلا میدونم چه کار کنم البته بهش حقم میدم نیست به دور و وریاش کوتاه تره وای دارم دیونه میشم قدش نرماله بخدا بهش بگین کوتاهتر از اونم هستن Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!