2821
2789
عنوان

مرگ

123 بازدید | 10 پست

سلام دوستان .امروز دردناک ترین لحظه ی زندگیمو دیدم😭تو جاده بودیم ک دیدم ی ماشین تصادف کرده پدر خانواده ک سمت راننده بود کلا سرش له شده بود و خونی بود اون سمت ماشین ی دختر ب نظر ۱۶ساله ک کنار جاده بود و روی بدنش پتو کشیده بودن 😞🥺ک فوت شده بود 

.از ی طرف مادر خانواده ک اون سمت ماشین بود و توی شوک بود و تازه ب هوش اومده بود و خبری از فوت خانوادش نداشت😭میشه برای شادی روح این دو نفر فاتحه بخونید😭🌹کاش بیشتر قدر همو بدونیم دنیا خیلی زود گذره😞

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش منم تو اون تصادف بودم میمردم☹

خدا نکنه عزیز🥺

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
خدا بکنه😁

😐🚶

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز