2777
2789
عنوان

فال عاشقانه

394 بازدید | 11 پست

فال احساسی بین خودت و عشقت💏

فروردین🌹❤

عشقت دوستت داره ولی یه وقتا کارایی ازش سرمیزنه یا حرفهایی میزنه ک باعث میشه ازش برنجی .رابطتت روی وعده ۸ از اینی ک هست گرمتر میشه

اردیبهشت🌹❤

رابطتتون داره خوب پیش میره ولی سره چیزای کوچیک و بی ارزش حسابی باهم بحثتون میشه.

عشقت واقعا از صمیم قلب میخوادت .بهتره ک باهاش لج نکنی تا رابطه رو به سردی نره

خرداد🌹❤

با یک هدیه یا کاره کوچیک سوپرایز میشی از سمتش.تورو هدیه الهی میدونه و تو فکرو قلبش از داشتنت واقعا خوشحاله.نذری اگر کردی برای رابطتت یا دعایی اگه گرفتی برات جواب میده

تیر🌹❤

حرفی میزنه یا کاری میکنه ک حسابی از دستش کلافه و عصبانی میشی.ولی خودش عذاب وجدان میگیره از اینکه دلتو شکونده.ازت عذرخواهی میکنه و برات کادوی کوچیکی میگیره یا با پیامی محبتشو بهت ابراز میکنه

مرداد🌹❤

خیلی رابطتون داره کشو قوس دار میشه .

گرمی و سردی تو رابطتتون زیاد پیش میاد.

از دست هم حسابی ناراحت و کلافه میشید.

بهتره ک مدتی از هم فاصله بگیرید و بیشتر فکر کنید تا بتونید رابطه رو ترمیمش کنید و با انرژی بیشتر بهم برگردید

شهریور🌹❤

ی سری حرفهاشو ازت مخفی کرده ولی حتما سرفرصت مناسب بهت میگه .بهتره خیلی کنکاش و کنجکاوی نکنی تو کاراش.راجب مسایل مالی باهم صحبتهای خوبی دارین

مهر🌹❤

به محبت و توجهت بیشتر از قبل احتیاج داره.

ازش تلفن یا پیامی غیرمنتظره داری ک حسابی خوشحالت میکنه.بهت پیشنهاد سفر میده

آبان🌹❤

برای همدیگه پولایی هزینه میکنید ک خوشحالتون میکنه.روت خیلی حساس و غیرتیه

کاری نکن ک از دستت ناراحت شه

آذر🌹❤

حرفهای بهت میزنه یا کاری میکنه ک اشکت در میاد .ولی سالی فالستان وان خودش ناراحت و غصه دار میشه .

دوست دارین تغییراتیو تو رابطتتون ایجاد کنین ک این اتفاق میفته ‌.ولی به هیچ وجه اجازه ندید اطرافیان تو رابطتتون دخالتی کنن

دی🌹❤

عشقت خیلی لجباز و مغروره .نباید روی حرفش حرفی بزنی یا باهاش بحثی کنی.امکان رقیب یا آدمی ک مامورلک بازی در بیاره دوره رابطتتون زیاده

بهمن🌹❤

عشقت واقعا دوستت داره بینتون مانع و سنگینی میبینم ک باید رفعش کنید تا شرایط کامل برای باهم بودنتونم بتونه مهیا بشه.آقایی برای بهتر شدن رابطتتون کمکتون میکنه

اسفند🌹❤

عشقت احساس بلاتکلیفی و محدودیت میکنه.سردوراهی قرار گرفته و نمیدونه ته این رابطه قراره به کجا برسه.بهتره ک با صحبت بهش ثابت کنی دوستش داری واین رابطه برات ارزشمنده.

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
یه فال دیگه برام بگیر 

من فال گیر نیستم تو یه کانال بود کپی کردم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کف دستمو بفرستم 😜😜😜

😂😂😂

میدونم منظورم اینه واس اسفندماهیا یه چیزایی دیگه برام بیار

بقیش ویسه

@shimastyle1

عضو این کانال شو

ممنون عزیز جونم

فداتشم 

کیف کردم اسی یکمم شاخم درومد راست بود

خداروشکر اره بیشتریا میگن

زنده باشی گل

فدات