2777
2789
عنوان

مامانم

111 بازدید | 7 پست

بابا و مامان و داداشش فوت شدن 

چپ میره راست میاد میگه کاش چهارمین داغم تو باشی 

وصیتمو نوشتم 

نه بخاطر فقط این حرفاها، این فقط یه موووووورد خیلی خیلی اصن بی نهایت کوچیکشه

کلا خیییییلی دارم اذیت میشم دیگه جونی برام نمونده 

زندگی زهره برام 

میخوام خودکشی کنم 

به معنی واقعی کلمه کم اوردم خیلی قوی بودم خیلی مقاومت کردم ولی دیگه نمیتونم 

انقد اذیت شدم که اگه بم بگن از فردا زندگیت میشه بهشت دیگه نمیخوام چون جونش و ندارم 

اینا رو نگفتم که برام دلتون بسوزه یا بگین اونی که میخواد خودکشی کنه جار نمیزنه 

فقط خواستم بگم هدفتون از بچه دار شدن این نباشه که مردم نگن نازا هستین 

من با دارو درمان و کلی نذر و نیاز به دنیا اومدم ولی کل ۲۱ سال عمرمو مادر نداشتم 

خیلی سعی کردم قوی باشم تا بالاخره زندگی خسته شه از ازارم و ورق برگرده 

ولی وقتی خدا هم دوست نداره هیچی فایده نداره 

خداحافظ✋✋✋

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️

اشکال نداره عزیزم توکلت به خدا باشه

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد مرگتم چیزی درس نمیشع. با خدا باش از همون کمک بخواه.

مادرت داغ دیده ازش توقع نداشته باش .اگه یه حرفی میزنه به دل نگیر

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

عزیزم آروم باش برو سمت خدا 

دستت میگیره به جایی میرسونتت که دیگه کسی جز خودش و معصومین علیهم السلام برات عزیزتر نباشه 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷