2777
2789

الان یه تاپیک دیدم گفته من یا جاریم 

بنده خدا جاریش سن مادر منو داره !!!

خود یارو هم همسن من !!!! 

شعور هم خوب چیزیه 

مثل اینکه عکس داداشمو و بابام رو بزارم بگم کدوم !

متاسفانه نمیدونم چرا یه عده انقد دنبال جلب توجه ان و میخوان تایید بشن 

به چه قیمتی اخه 

سعی کن رو شخصیت و باطن خودت کار کنی تا ظاهر 

خودتو با یکی همسن مادرت مقایسه نکن احترام بزار 😒😶😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون تاپیک مگه مال دیشب نبود؟

من معمولا پر بازید هارو نمیخونم اینو همینجوری یه نگاه انداختم بدم اومد 😏🙄

همچین حسی بهم داد که زن عموم عکس خودشو و مامانم رو که ۶ تا شکم زاییده رو بزاره بگه من خوشگلم یا اون 

من معمولا پر بازید هارو نمیخونم اینو همینجوری یه نگاه انداختم بدم اومد 😏🙄 همچین حسی بهم داد که زن ...

خیلیا از خجالتش در اومدن گفتن اون بعد خودشو گفتن موذیه و اینا قیافش یعنی عاشقتونم😂😂😂

جهان سوم کشور نیست شخص است

تازه الان یکی تاپیک زد که بهش گفتن برای اینکه پسر دار بشه باید منی شوهرش رو بخوره 🤢🤢🤢🤢🤢🤢

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
😂 کجاس برم بخونم ؟

نمیدونم کلیم تایپ کردم قفلش کرده بود😂😂😂

آخه بور بودن و دکتر و اینا چیه تاپیک میزنین خوب که چی الان فهمیدیم ما هم ندیدیم الکی مثلا نه دکتر نه بور😂😂😂

جهان سوم کشور نیست شخص است