2777
2789
عنوان

میخوام برم.به نظرتون میتونم؟؟

242 بازدید | 12 پست

میخوام برم ارایشگری یادبگیرم.به نظرتون سخت نیست؟میتونم؟هیچ اساس وپایشو بلدنیستم

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه علاقه داری میتونی

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit
یقین داشته باش میتونی

ان شاالله

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
یه مقدار استعداد به مقدار علاقه یه مقدار هم تلاش =هدف

ممنونم 🤗

خب از اساس و پایه یادبگیر

اره باید ازپایه برم

چون تاحالا تجربشو نداشتي اينجوري فكر ميكني بري كلاساشو شركت كني و ازش سر در بياري چون علاقه داري حتم ...

ان شاالله ممنون از انرژیت