2777
2789
عنوان

دختر با سیاست

8387 بازدید | 17 پست

چجوری میشه یه دختر با سیاست و پخته باشیم و ساده نباشیم؟  لطفا لطفا هرکی هر چیزی بلده بگه ممنونم   

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سیاست داشته باش 😐😊

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       

راجب هرچیزی واکنش نشون نده زود از کوره در نرو صبور باش به راحتی اعتماد نکن تاوقتی عقلت هست رو قلبت تصمیم نگیر واینکه دوست داشتن هم زود بروز نده به هرکسی اندازهایکه هست واقعا بهابده ......خودتو دوست داشته باش این باعث میشه دیگرانم برلت ارزش واحترام قائل بشن ودراخر تا چی ی رو خودت باور نکردی یا حس نکردی رو حرف دیگران به هیچ عنوان پیش نروووو الویت خودت باش تو هرحال وهرزمانی

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

سیاست از نظر من یعنی هرکار ک دلت میخواد رو انجام بدی اما مستقیم نه... یجوری ک طرف خودش انجام بده و نیاز ب اصرار تو نباشه یاهمون با پنبه سر بریدن خودمون... 

مثلا ب همسرت موقع بیرون رفتن بگی عزیزم من دوست دارم بریم فلان جا، اما بازم هرچی تو بگی😉اینجوری هم میفهمه تو کجارو دوست داری برای تفریح و هم حس میکنه ک حرف حرف اونه😜در صورتی ک حرف شمارو انجام میده چون بهش احترام گذاشتی (استثنا هم وجود داره😑) 

اول فکر کن بعد حرف بزن

تحت هیچ شرایطی احساساتی (شادی،غم،خشم،حسادت و...) تصمیم نگیر

برای زندگیت روتین مشخص داشته باش و برنامه ریزی کن و برای وقتت ارزش قائل باش

با هر شخصی متناسب با رفتار خودش(نه شبیهش) رفتار کن

کتاب بخون،کتاب بخون،کتاب بخون

سیاست داشتن لزوما به معنی موزی بودن و جواب همه رو دادن نیست، سیاست داشتن یعنی علم و آگاهی درست رفتار کردن