2777
2789

چه فایده داره یاداوریش مامان منم همین بود داداشم عین خر کتکم میزد

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا مادرم جلوی چشمم به چند تا مرد اجازه داد گفت بزنین تو دهنش...همیشه من و کتک نی زد خودمم حس می کردم از کتک زدنم لذت میبره...همین باعث شد بی زبون و پر استرس بار بیام و همیشه تو سری خور باشم اما به مادرم نگم...تو مدرسه همیشه از کوچیک و بزرگ کتک می خوردم اما به مامانم نمی گفتم فقط یه بار صورتم کبود شد خودش فهمید...خیلی خستم...همیشه فک می کردم همه بچه ها باید کتک بخورن...الانم بابام هر چی میشه میگه تقصیر توعه...بی پول میشه میگه تقصیر توعه.. تو نحسی تو سرطانی...بخدا خستم..عامل تمام مشکلاتش من و میدونه...حس میکنم من و بخاطر زنش میخواد...چون همیشه بخاطر اون من و کتک زد..الانم که بزرگ شدم کلی استرسی ام بی اعصابم همه اش با مامانم بد رفتاری می کنم دست خودم نیست...با خودم میگم حتما دلیل اون رفتارهاشه که من الان این طوری شدم...همیشه جلو فامیل مامانم بخدا به من بی محلی می کرد جلو من با بچه های فامیل حرف می زد می خندید از همون بچگی حرص خوردم...الان گاهی از استرس دست و پام بی  حس میشه حس می کنم ام اسه

چه فایده داره یاداوریش مامان منم همین بود داداشم عین خر کتکم میزد

اخه الان هر چی می گم میگه من تورو یه انگشت هم نزدم میگم مامان خب اونایی که من یادمه چی؟

میگه تو چیزای بد و همیشه یادته

چی بگیم چندسالته

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اخه الان هر چی می گم میگه من تورو یه انگشت هم نزدم میگم مامان خب اونایی که من یادمه چی؟ میگه تو چیز ...

به منم همینومیگه تازه من جای بخیه یکی از کتکاش رو پامه میگه لابد یه کاری کردی که زدمت

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
بخدا مادرم جلوی چشمم به چند تا مرد اجازه داد گفت بزنین تو دهنش...همیشه من و کتک نی زد خودمم حس می کر ...

پدرومادرت بیمارن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
به منم همینومیگه تازه من جای بخیه یکی از کتکاش رو پامه میگه لابد یه کاری کردی که زدمت

ازشون بیزارم خسته شدم دیگه..

اسمم و پیش همه بد کردن..همه میگن تو اینجوری و فلان..

نمی تونم حرف مردم و تحمل کنم...به یکی از اون آقا هایی که اجازه داده بود من و بزنه به من آزار جنسی داد البته تا حدودی

ازشون بیزارم خسته شدم دیگه.. اسمم و پیش همه بد کردن..همه میگن تو اینجوری و فلان.. نمی تونم حرف مرد ...

چی بگم والا منم بخاطر فرار زود ازدواج کردم