2777
2789

کاغذ روغنی بندازوچرب کن موادو قیف بزن روش 

مشکلت چیه؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاغذ روغنی بندازوچرب کن موادو قیف بزن روش  مشکلت چیه؟

یه بار درست کردم همون اوایل پخت تهش سوخت  خوشمزه شدا ولی تهش سوخته بود😢

میخواستم ببینم درجه حرارتش رو چند باشه خوبه و اینکه اول فقط المنت پایین رو روشن کنم یا هر دو  

یه بار درست کردم همون اوایل پخت تهش سوخت  خوشمزه شدا ولی تهش سوخته بود😢 میخواستم ببینم درجه ...

درجه رو رو ۲۰۰بزار هردو المنت روشن باشه بعده حدودا ۸دیقه درجه رو کمتر کن 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

درجه رو رو ۲۰۰بزار هردو المنت روشن باشه بعده حدودا ۸دیقه درجه رو کمتر کن 

از اول تا آخر دوتا المنت روشن باشه ؟

میگم ته نون خامه ایم سوخت ربطی به کاغذ روغنی نداره ؟

از اول تا آخر دوتا المنت روشن باشه ؟ میگم ته نون خامه ایم سوخت ربطی به کاغذ روغنی نداره ؟

سینی و طبقه بالا بزار و میخوای حرارت و از اول رو ۱۴۵بزار آروم آروم پف کنه

موقعیکه آرد و به آب اضافه کردی حدود ۶دیقه خمیرو باید باز و بسته کنی که کاملا آبش بخار شه چون اگه آب داشته باشه پف نمیکنه

سینی و طبقه بالا بزار و میخوای حرارت و از اول رو ۱۴۵بزار آروم آروم پف کنه موقعیکه آرد و به آب اضافه ...

طبقه بالا یا وسط ؟

هر دوتا رو همون اول روشن کنم ؟ چند دقیقه باید بمونه