2777
2789
عنوان

سونوnt

119 بازدید | 17 پست

سلام دوستان امروز رفتم سونو همه چیز خوب بود دکتر گفت ی فسقل شیطون وشکمو تودلته اخه شصتش تودهنش بود ودست دیگش هم تکون میداد،خدایا شکرت بخاطر سلامتیش انشاا...این حس خوب قسمت همه

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم

پسر منم تو ان تی و انومالی دستاش تا آرنج تو دهنش بود  

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش کنه.❤️

ميگما من اگه نرم ان تی طوریه؟ یه پسر دارم خداروشکر سالمه تو خانواده منو شوهرمم موردی نبوده تاحالا 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

مرسی عزیزای دلم حس خیلی خوبیه،البته بچه دوممه ولی هربچه ی حس خاصی داره

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
خدا حفظش کنه.❤️ ميگما من اگه نرم ان تی طوریه؟ یه پسر دارم خداروشکر سالمه تو خانواده منو شوهرمم مورد ...

ماهم اصلا توخانواده مشکلی نداشتیم ،پسرمم یالمه ولی بری بهتره ازمن ۶۰۰شد باآزمایشش

مرسی عزیزای دلم حس خیلی خوبیه،البته بچه دوممه ولی هربچه ی حس خاصی داره

من تازه فهمیدم سومی رو باردارم

اصلا فکرشو نمیکردم با خوردن اچ دی بار داربشم

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
ماهم اصلا توخانواده مشکلی نداشتیم ،پسرمم یالمه ولی بری بهتره ازمن ۶۰۰شد باآزمایشش

خیلی هزینه اش زیاده اینجا هم 550 میشه احساس میکنم کاربیهوده ایه اگر این پول بیاد دستم یکم لوازم سرگرم کننده برای پسر سه سالم و اندکی خرت و پرت محض بچه تو دلیم بگیرم

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

من تازه فهمیدم سومی رو باردارم اصلا فکرشو نمیکردم با خوردن اچ دی بار داربشم

عزیزم مبارک باشه

خیلی هزینه اش زیاده اینجا هم 550 میشه احساس میکنم کاربیهوده ایه اگر این پول بیاد دستم یکم لوازم سرگر ...

بازازسلامتیش مطمئن میشی وخیالت راحته

خیلی هزینه اش زیاده اینجا هم 550 میشه احساس میکنم کاربیهوده ایه اگر این پول بیاد دستم یکم لوازم سرگر ...

اینکارو نکنیا ان تی سندروم داونو نشون میده حتما برو خیالت راحت شه جاریم ان تی رو نداد از وقتش گذشته بود ۱۶هفته رفت معلوم شد بچه مشکل داشته چقد بدبختی کشید چقد استرس کشید تا بچه دنیا اومد خدا خواست سالم بود ‌... تو مطبم یه خانمی بود نه ان تی رفته بود نه انومالی برای هزینش . بچه ش سندروم داون بود که اجازه سقط نداده بودن انقد پشیمون بود و عذاب میکشید بچش ۱ساله بود

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اینکارو نکنیا ان تی سندروم داونو نشون میده حتما برو خیالت راحت شه جاریم ان تی رو نداد از وقتش گذشته ...

اره خیلی مهمه،یکی از همشریامون سونوش مشکل داشت مجوز گرفت سقط کرد

اینکارو نکنیا ان تی سندروم داونو نشون میده حتما برو خیالت راحت شه جاریم ان تی رو نداد از وقتش گذشته ...

وای الهی😫 ان شاء الله خدا کمکم کنه میرم