*MaRyaM* مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 2495 عنوان دخترم 81 بازدید | 5 پست ۴سالشه مریض شد داروهاش تموم شده حالش خوبه خداروشکر اما همش بینی اش کیپ میشه اسپری میزنم ترشح زرد داره دوباره ببرم دکتر؟ چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …! 1400/01/14 | 15:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazali3378 عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 5231 عفونت کرده سوسپانسیون نداده؟ فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
*MaRyaM* مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 2495 عفونت کرده سوسپانسیون نداده؟ منظورت چیه؟آزیترومایستن ۲۰۰ داده بود با شربت سرماخوردگی وشربت گایافنزین تموم شدن چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
ghazali3378 عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 5231 منظورت چیه؟ آزیترومایستن ۲۰۰ داده بود با شربت سرماخوردگی وشربت گایافنزین تموم شدن چرک خشک کن منظورم بود نگران نباش گرفتگی بینی توسرماخوردگی هست ولی اگر بخوایی زودتر عفونتش خوب شه ببر دکتر فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
blue_blooded عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 2785 نه دیگه چ خبره کلی همون قرصا عوارض می ذاره رو سیستم دفاعی بدنش...بسه ،مایعات بده...سرماخوردگی دوره داره...خودش کم کم خوب می شه به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
*MaRyaM* مدیر استارتر عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 2495 ممنونم😘 چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!