2821
2789

دومی

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دامن مشکیه ساده و حالت دار ترش هم هست😐

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

اولی😍

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...                               .                                                                                                                 https://harfeto.timefriend.net/16216845902636              بنویس برام♾           

اولي

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
دومی ولی خوشم نیومد مث یونیفرمه

عاره 

سادش هم هست 

مجلسی و حالت دار تر

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
بالاییه ولی چهرخونه چهارخونه نباشه 

اها 

ن کلا طرحش منظورم بود

اولی ولی اگه فقط چهارخونه داره بلوزی که باهاش میپوشین ساده باشه قشنگ میشه

همه ی لغو دوستی هارو زدم چون مشخص شد متاسفانه بعضیا سواستفاده گر هستن اگه کسی باهام کار داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده تا از قبل بدونم کی هست... میدونستی وقتی زمین میخوری و پامیشی و دوباره تلاش میکنی برای رسیدن به هدفت خیلی جذاب تر میشی؟ همینجوری خوب باش اصلا کم نیار تو بالاخره یه روز موفق میشی....اگه این دنیامون باعث نشه تهش به خدا برسیم اصلا برای چی به دنیا اومدیم؟   نزار مسخره کردن ها دلسردت کنه از نزدیکی به خدا... میدونستی خدا چه پاداشایی میده وقتی ببینه چیارو تحمل کردی؟ میدونستی شیطون از نقاط ضعفمون برای زمین زدنمون استفاده میکنه؟ اگه شیطون نبود از کجا میفهمیدیم چقدر ضعف داریم؟ 
اولی ولی اگه فقط چهارخونه داره بلوزی که باهاش میپوشین ساده باشه قشنگ میشه

اره بامزه میشه 

میشه فرم مدارس جاهای دیگه😅خودم ک بنظرم بامزس

2824
2823
2791
2779
2792