2777
2789
عنوان

دعوای نامزدی

277 بازدید | 30 پست

چند وقت پیش ی دعوای کوچیک بین منو نامزدم شد و‌متاسفانه نتونست خودشو کنترل کنه و خانوداش فهمیدن و بعد کش پیدا کرد انقد ک داداششم با خانومش بحثشون شد و خانومش گف میخاد مهریه شو بزاره اجرا روز بعدم نامزدم بهم گف باباش برا عقد نمیاد مگه اینکه پنج تا  سکه مهریه کنن قبلا صدتا بود من به دوازده تا راضی شدم ولی بعد فهمیدم دعوا سوری بوده و کلا قصد داشتن مهریه رو کم کنن الانم میگه نه عروسی ن نقره طلا هم ک ازاول نمیخواست بیاره و نه هیچی همینجوری بیا عقد کنیم  اونم اردیبهشت 

الان من با این شرایط قبول کنم عقد کنیم؟!ب نظرتون چیکار کنم خیلی برا من ناز میکنن و میخان ب ساحرشون برقصیم تا الانم هرچی گفتن قبول کردم جون دوسش دارم ولی الان شک دارم  

صبور باش 😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه الان اینجوریه بعدا چی کار میکنن

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

خب چقد دوس دارین همو؟!

مسئله این است😁

اگه خیلیییییی داری، آره

اگه نه، فرار کن زود

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

درسته دوسش داری ولی اگه اونم واقعا دوست داشت ازت سو استفاده نمیکرد طلا و عروسی ملاک خوشبختی نیست ولی این خانواده تا ابد ازت سو استفاده میکنن و تا ابد سر کوب داری که مونده بودی ترشیده بودی که سریع با هیچی قبول کردی هر چی زن خرجش بیشتر باشه ارجش بیشتره 

😐😐😐😐😐

به نظر من خودتو ننداز توی چاه من خودم تازه عروسم خداروشکر خانواده شوهرم خیلی خوبن ولی خب ببین کلا خانواده داماد باید تا حدودی طبق رسم و رسوم عروس باشن اونا میخان عروس بگیرن و ناز اومدن کار شماست در واقع به نظر من کوتاه اومدن دو طرف تا یه حدی قابل درکه ولی اینکه حالا بخان ۵ تا سکه مهرت کنن و بگن طلا نه پس فردا عروسی نمیگیرم بعدش اصن خونه نمیگیریم ماشین میخاین برا چی تو اصن چرا لباس میخری تهش میرسه به اینکه چرا نفس میکشی بنظر من باهاشون خواسته هاتو در میون بزار اگر مقاومت میکنن تا دیر نشده بکش کنار