2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب برعکسشم فکر کن خیلی بدتر می‌شد اگه اتفاقا بزرگش میکردن و میگفتم ای وااااای طلااااااااق  ال ...

الان که برگشتم فکر میکنن همه کار های خونه با من هی توی سرم‌میزنن سر موصوع کوچیک باهام‌کل کل میکنن

الان که برگشتم فکر میکنن همه کار های خونه با من هی توی سرم‌میزنن سر موصوع کوچیک باهام‌کل کل میکنن

کاشکی یجوری بود یه وامی به خانمایی که میخوان جدا بشن بدن بتونن مستقل کار و زندگی کنن آنقدر اذیت نشن. 

چندسالته؟

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
مجبورم شوهرم معتاد به شیشه است از خونه ام انداختم بیرون جز طلاق چاره ای ندارم

من شوهرم رفیق بازه به شدت خانواده نادرستی داره مواد هم میزنه ولی شیشه نیست منم دیگه خسته شدم ولش کردم به حال خودش میره گوشیش خاموش میکنه خیلی خانوادش اذیتم کردم پدرش فحشم داده بود پیامش تو گوشی شوهرم دیدم مادرش خیلی اذیتم کرد منم به خدا واگذارشون کردم به خاطر بچم هم دارم تحمل میکنم

من شوهرم رفیق بازه به شدت خانواده نادرستی داره مواد هم میزنه ولی شیشه نیست منم دیگه خسته شدم ولش کرد ...

من بچه ندارم خانواده اونم همین طورین گفتن دختره روانی بزار بره خودشم خیلی دهن بین ، سری های اخر با چاقو تهدید ام کرد یک بار میخواست خفه ام کنه ، یک بارم سرمو محکم زد به اوپن

من بچه ندارم خانواده اونم همین طورین گفتن دختره روانی بزار بره خودشم خیلی دهن بین ، سری های اخر با چ ...

شیشه خطرناکه بهتر امنیت جانی نداری من خانواده شوهرم خیلی داغونن من قطع ارتباط کردم ولی مادرش تا حالا هر کار فکر کنی بر علیه من کرده تا دادگاه هم مارو فرستاد به فامیلامون زنگ زده یه عالمه دروغ گفته آبرو مارو برده همه جا بدگویی میکنه همش متلک و اذیت و آزار و دخالت حتی دستش به من نمیرسید از واتساپ متلک میگه استوری میکنه در این حد با من حسادت و دشمنی داره یه چیزایی هستن که اصلا آدم نمیتونه جلو مردم بگه آبروریزیه تو فامیل که من کلا آبرو ندارم تا ببینم چی میشه همش نگران آینده هستم

من بچه ندارم خانواده اونم همین طورین گفتن دختره روانی بزار بره خودشم خیلی دهن بین ، سری های اخر با چ ...

ان شاء الله بعد از طلاق زندگیت بهتر بشه چه بسا بخت بهتری نصیبت بشه من خیلیا دیدم زندگی دوم بهتر شده