2821
2789
عنوان

پسر زایی

169 بازدید | 6 پست

سلام به همه خانم های عزیز

شمارو به فاطمه زهرا قسم هرکی در مورد پسرزایی و رژیم قبل بارداری و استفاده از کیت تخمک گذاری چیزی میدونه بهم کامل توضیح بده

من هیچی در این موارد نمیدونم،میخوام باردار شم

ی دختر ناز دارم میخوام طعم میوه ی بهشتی دیگه ی خدا رو هم بچشم

اول خدا ولی بعدهم میخوام خودمم ی تلاشی بکنم

پیشاپیش از همه ممنونم

سلام برو تاپیک لوبیا99

درمورده همه چیز نوشته شده و تجربه بقیه میخوونی

خیلیا تو تاپیک نتیجه گرفتن بعضیا هم نه اون دیگه خواست خدا بوده ان شاالله شما هم نتیجه بگیری

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

من بچه ی اولمو از تاپیک بانو (( مامانتی اقدامی با کیت )) رژیم گرفتم و خداروشکر پسر شد 

دومیمم ناخواسته باردارم و وپسره

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ی من پسره کار خاصیم نکردم چون بچه ی توام بود جنسیتش مهم نبود فقط شنیدم روز تخمک‌گذاری و روز قبلش نزدیکی کنی بیشتر احتمال پسر هست

ینی چند روز قبل و بعدش رابطه نداشته باش

روز تخمک‌گذاری تو پیدا کن

باور کنید رژیم و هرکاری که بگید همش الکیه من ی نفر رو هفته پیش دیدم میگفت یکسال زیر نظر دکتر بودم تضمینی بهش گفته بودن پسر میشه و دختر شده بود چند میلیون هم خرج کرده بود بنده خدا

از ته دل از خدا بخواه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
من بچه ی اولمو از تاپیک بانو (( مامانتی اقدامی با کیت )) رژیم گرفتم و خداروشکر پسر شد  دومیمم ...

بسلامتی ولی شما(شوهرتون) احتمالا همش پسر میارین چون اون تاپیک اشتباه بود اکثرا دختر باردار شدن با یه اقدام بودید؟

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز