2789
عنوان

من چکار کنم

95 بازدید | 11 پست

بچم مشکلداشت سقط کردم خودم ک‌داغون داغونم ۵ ماه پر از تنش و استرسو غمو غصه گذشت و ادامه داره تا جواب ازمایش ژنیتکم بیاد واقعا دیگ‌انقدر حالم‌بده نمیتونم‌خودمو جلو شوهرم خوب نشون بدم همش میپرسه چته چرا تو خودتی میگم‌هیچیم نیست اینطوری فک‌ میکنی..

دارم‌روانی میشم خستم‌ای خدااااا این چ بلایی بود سرم اوردی چیو میخواستی ثابت کنی ب قول حشمت فردوس مگ میخوای بهم دیپلم بدی ک انقدر امتحانم‌میکنی..دست گذاشتی رو نقطه ضعفم بچمو گرفتی نمیدونم‌میخوای حسرت بچه رو بدلم بذاری 

کلافه ام نجاتم بده خسته شدم دیگ 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

فقط اینجارو دارم ک دردو دل کنم 

بریدم 😭😭😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ازمایش ژنتیک برا چی ؟؟

میگن ممکنه ژنتیک باشه چون فامیلیم 

ببخشید سوال زیاد میپرسم منو شوهرمم فامیلیم دخترخاله پسرخاله ایم ۵ ماهگی چطوری فهمیدی مشکل داره ک سق ...

منظورم از ۵ ماه اینه ک از اون روزی ک فهمیدیم بچه مشکلداره تا الان میشه ۵ ماه...من تو ۶ ماهگی مشکلشو فهمیدیم تازه رفته بودم تو ۷ ماه ک سقط کردیم..سونو دادم بعد فرستادنم ام ار ای مغز ک اونجا گفتن باید سقط بشه 

ازمایش ژنتیک قیمتش چقدر شد ؟؟

چون مشکل بچه من ژن‌مشخصی نداره گفتن باید کل ژنها بررسی بشه ک با دلار شد ۱۵ میلیون یجا هم گفتن ۹ تومن یجا دیگ هم ۱۱ تومن 

اگع بچه مشکل ژنتیکی داشته باشه غربالگری مشخص نمیکنه ؟؟

چرا بعضی مشکلا مشخص میشه ولی ی سریا نه مثل متابولیک و این چیزا بعضیام میگن وقتی بچه بدنیا میاد ژن فعال میشه 

چرا بعضی مشکلا مشخص میشه ولی ی سریا نه مثل متابولیک و این چیزا بعضیام میگن وقتی بچه بدنیا میاد ژن فع ...

عزیزم از اتفاقی که افتاده ناراحت نشو حتما خیر و صلاحت این بوده

ببخش میپرسم اما تو 27 هفته چجوری مجوز سقط دادن آیا آشنا داشتی یا برا همه همینجوریه؟

خدا میگه: «من حَیثُ لا یَحْتَسِبُ» یه‌ جوری کمکت می‌کنم، که فکرشم نکنی :)🤍 ️ 

عزیزم از اتفاقی که افتاده ناراحت نشو حتما خیر و صلاحت این بوده ببخش میپرسم اما تو 27 هفته چجوری مجو ...

من دکتر گفت برم پزشکی قانونی بهم مجوز میدن ولی چون سر اینک مشکلش مشخص بشه ک چیه و ببینن ک میتونه بدنیا بیاد یا نه خیلی طول کشید من ۲۴ هفته بودم ک متوجه شدیم ۲۷ هفته بود ک سقط کردم دکترم گفت نمیخواد دیگ بری مجوز بگیری خودم کارتو انجام میدم  تا بچه بزرگتر نشده متاسفانه مشکلش حاد بود 😭ولی بعد سقط چندتا مشاور ژنتیک گفتن بهمون مجوزو میدادن