2777
2789
عنوان

مدارس شاهد

139 بازدید | 13 پست

کسی هست بچه اش مدرسه شاهد بره دوقلوهام امسال میرن کلاس اول میخوام شاهد ثبت نام کنم چه شرایطی میخواد غیر از فرزند شهید یا ایثار گر 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱

یه فرم داره باید بگیرید پر کنید ببینید امتیازتون میرسه یا نه

فرهنگی بودن پدرمادر

حافظ قران بودن

و خیلی چیزای دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه فرم داره باید بگیرید پر کنید ببینید امتیازتون میرسه یا نه فرهنگی بودن پدرمادر حافظ قران بودن و ...

همسر من نظامیه خودمم حوزوی هستم به نظرتون تاثیر داره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسر من نظامیه خودمم حوزوی هستم به نظرتون تاثیر داره 

فکر کنم امتیاز داشته باشه فرم های جدیدش رو من ندیدم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چقدر زجر کشیدم من تو شاهد. واس پسرا مناسب تره تا دخترا. خیلی عذاب دادن مارو سر مسائلی مثل حجاب. ۹ ...

من خودم حوزوی هستم مشکلی سر حجاب ندارم دخترمم خوبه سر کنه مدرسه بعد خودش انتخاب کنه که چادر سر کنه یا نه 

صرف اینکه شاهد هست بچه هاتون رو نبرید اونجا. تحقیق کنید ببینید معلم کلاس اولش چجوریه کادر مدرسه و بچه ها رو هم بپرسید.

الان خیلی جو خوبی ندارن مدارس شاهد

از کی مدارس بازه که من پیگیری کنم ؟

برای پیش ثبت نام فکر کنم خرداد باید برید. تماس بگیرید بپرسید

صرف اینکه شاهد هست بچه هاتون رو نبرید اونجا. تحقیق کنید ببینید معلم کلاس اولش چجوریه کادر مدرسه و بچ ...

چطور مگه جو چه جوریه ؟ اخه الان مدارس دولتی هم جو خوبی ندارن 

چطور مگه جو چه جوریه ؟ اخه الان مدارس دولتی هم جو خوبی ندارن 

نمیدونم اونجا که شما هستید چجوریه

من خودم شاهد درس خوندم زمان ما عالی بود هم معنوی هم درسی هم سطح فرهنگی بچه ها

الان ولی دیگه مثل قبل نیست دلسوزی های قبل نیست