2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من تخصص زیاد ندارم ولی یبار خواستم وارد بشم گفتن کفش باید  ۱۰ میلیونی بذاری تا یه چیزی برات دربیاد . چون نمیشه که مستقیم خرید باید پولتو به یه شرکت اینترنتی بدی اون شرکت برات بخره این شرکتا هم یه کارمزدی دارن مثلا ۳ تومن حالا تو چه ۱ میلیارد سرمایه گذاری کنه چه ۵ میلیون اینا اون ۳ تومنو میگیرن پس باید رقم سرمایه ات  یکم بالا باشه تا پولت هیچ نشه بعد کسر کارمزد

فرقی نداره از چقدر شروع کنی، حداقلش 100 تومنه، میتونی از 100 شروع کنی، ارزهایی رو هم بخری که در حال سود دهی هستن

نه اینکه 10  سال دیگه بهت سود بدن، ارزهای جدید و تازه که به بازار اومدن و گمنام هستن رو پیشنهاد نمیدم بخری

ارزی بخر که حداقل یه سال از اومدنش میگذره و سود دهی داره و حداقل ارزشش از عنبرنسا بیشتر باشه، نه اینکه هیچ ارزشی نداشته باشه و منتظر بمونی

ببینی کی به سود دهی میرسه، بهت هم پیشنهاد میدم که کوین (سکه) بخری نه توکن، ارزهایی که کوین هستن سوددهی بیشتری نسبت به توکن ها دارند

چجور ثبت نام کردی؟  سود کردی؟

از طریق یکی از دوستان ، یه صرافی آنلاین معتبر بهم پیشنهاد داد، ثبت نام کردم، احراز هویت شدم و ارز خودمو خریدم

منم اول به این چیزها مشکوک بودم و گفتم اگه قراره کلاهبرداری هم بشه، حداقل 100 تومن باشه دلم زیاد نسوزه

بعد دیگه انقدر دوستم تعریف کرد که کلاهبرداری نیست و 12 ساله که بیت کوین هست و چیز جدیدی نیست، بیشتر خرید کردم

نزدیک به 800 تومن بیت خریدم و الان اون 800 شده 3 تومن، بعدش سمت اتریوم رفتم اون موقع ( اردیبهشت سال گذشته) هر واحد اتریوم در حد 300 دلار بود که میشد در حدود 3 میلیون تومن ما بود، من 0.01 که میشد 300 هزار تومان خرید کردم و الان اون 300 شده 5 میلیون تومن

خوب ؟ چطوره کوین که الان قیمتش اوج گرفته داری بالای یک میلیارد میگن درسته؟

قیمت هر واحد بیت در حال حاضر یک میلیارد و 522 میلیون و 120 هزار تومنه

که بالا و پایین زیاد داره، یه هفته بالاست، یه هفته پایین، الان در حال حاضر در حال اوج گرفتنه و وقت خرید نیست

چون ممکنه هفته بعد باز سقوط کنه و پایین بیاد

از طریق یکی از دوستان ، یه صرافی آنلاین معتبر بهم پیشنهاد داد، ثبت نام کردم، احراز هویت شدم و ارز خو ...

منم شوهرم میگه سرمایه گذاری کنیم خودم میترسم مثل بورس بشه

پارسال بورس خیلی خوب بود تا ما سهم خریدیم فاجعه شد و کلی به مردم ضرر زد

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
منم شوهرم میگه سرمایه گذاری کنیم خودم میترسم مثل بورس بشه پارسال بورس خیلی خوب بود تا ما سهم خریدیم ...

این مثل بورس نیست که کل سرمایه ات دود بشه بره هوا و دیگه برنگرده

ممکنه چند هفته ضرر کنی، ولی باز سرمایه ات برمیگرده و به سودهی میرسی

همیشه تو ضرر نیست

دوست عزیزم الان پیشنهادت به من چیه چی بخرم

اگه توان مالی داری، در حد یک میلیون، بهت پیشنهاد می کنم که یک واحد پولکادات بگیری، که سوددهی خوبی داره، یا اینکه مقدارهای کم از بیت و اتر در حد 500 تومن خرید کنی که زود هم به سود دهی میرسی

اگه نمیخوای زود به سود دهی برسی، برات مهم نیست سریع به سود دهی برسی، ارزهای کم ارزش که استخراج کمتری میشه و زمان میبره به سود دهی برسن بهت پیشنهاد بدم مثل : بایننس کوین (BNB)، استلار (XLM)، فایل کوین (FIL)

ریپل رو نخر و سمتش نرو، کمیسون بورس آمریکا از ریپل (XRP) شکایت کرده و ریپل هم شکست خورده و از خیلی از صرافی ها حذف شده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز