2777
2789

هچی

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
خستگی آدم تو تنش میمونه😂

اره بعدش هرچی میخوردن سیر نمیشدن چون باور نداشتن همش ذهنشون درگیر بود اگه مونده بود خونه چی😂😂😂😂😂😂😂😂

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم فردا عقدمه تبریک گفتن و گله گذاری که چرا زودتر بمون نگفتی استوری بعدی رو که دیدن فحشم دادن  

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

گفتم غذام سوخته خانوادم از خونه بیرونم کردن خیلی عصبی شدن منو خونتون راه می‌دین به دوستام😂😂😂😂

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
بدبخت شوهرت    

چرا بدبخت😐

مگه چیشده ک بدبخت باشه 

اتفاقا خیلیم خوشبخته دیگه شوخی بود

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
عزیزم ادرس بدم بیای بزنی منو؟ خدا یکم اعصاب و روان عطا کنه

ن گلم تو زده ی خدایی هستی نیازی دیگه ب کتک کاریه من نیس😁😁😁😁😁😁

ن گلم تو زده ی خدایی هستی نیازی دیگه ب کتک کاریه من نیس😁😁😁😁😁😁

اره معلومه بنظرت همه زده خدایی واقعا بدبخت شوهرت چی میکشه بیچاره 

برات متاسفم که انقدر بد صحبت میکنی عین وحشیا میخای به همه حمله کنی 

اره معلومه بنظرت همه زده خدایی واقعا بدبخت شوهرت چی میکشه بیچاره  برات متاسفم که انقدر بد صحبت ...

وحشی خانواده ی توعه ک شعوره حرف زدنو یادشون رفته بهت بفهمونن دسته خودتون نیس ک زاتتون اینجوره شعور و شخصیت ندارین

یادنگرفتین ک ب کسی بدبخت بیچاره نگین