اره بعدش هرچی میخوردن سیر نمیشدن چون باور نداشتن همش ذهنشون درگیر بود اگه مونده بود خونه چی😂😂😂😂😂😂😂😂
هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
ن گلم تو زده ی خدایی هستی نیازی دیگه ب کتک کاریه من نیس😁😁😁😁😁😁
اره معلومه بنظرت همه زده خدایی واقعا بدبخت شوهرت چی میکشه بیچاره برات متاسفم که انقدر بد صحبت ...
وحشی خانواده ی توعه ک شعوره حرف زدنو یادشون رفته بهت بفهمونن دسته خودتون نیس ک زاتتون اینجوره شعور و شخصیت ندارین
یادنگرفتین ک ب کسی بدبخت بیچاره نگین