2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به یه پسر ک باهاش چت میکردم گفتم خیلی دوست دارم و دارم از عشقت دیوونه میشم اونم خر ذوق شد بعد گفتم د ...

دمت گرم

عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢                                        یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔

داداش کوچیکم ساعته 1شب بهم پیام داد ک با داداش بزرگم با ماشین چپ کردن و پاشون شکسته و نمیدونم بزرگه بیهوش شده و بیمارستانیم و اینچیزا منم شوهرمو بنده خدا بیدار کردم تعریف کردم اماده شده بود بره بیمارستان چون من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم شوهرم سوارماشینش شده بود ک بره داداشم خندید گفت روغه 13بدره 

تقصیرع خودمه تو تربیتش کم گزاشتم😂😂😂😂

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

ب دوستم گفتم قراره ازدواج کنم خیلی ناراحت شد چون می‌دونه من الان ازدواج نمیکنم 😂😂

ب دوقلوش هم گفتم با کراشت رل زدم باور نکرد با اینک خیلی حرفه ایی انجام دادم چون می‌دونه از کراشش خوشم نمیاد و کلا تصورش سخته😣😂

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
به یه پسر ک باهاش چت میکردم گفتم خیلی دوست دارم و دارم از عشقت دیوونه میشم اونم خر ذوق شد بعد گفتم د ...

😂😂😂😂

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎

نگفتم ولی این جا تو تایپیک دروِ گفتم این هفته خواستگاز دارم 😂😁

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

ولی خودم دیروزبعد از کلی راهی ک رفتیم برسیم باغچه الکی ب همه شک وارد کردم ک جوجه ها ونوشابه جا مونده خونه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
😂 

😑😂😂

خوش قلبه ولی ابراز علاقه اش اشتباهه😂

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌