2777
2789
عنوان

بدویین بیاین روز اول چلههههههههههههههه حا نمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 114 پست
اره گلم منم پریشب همین مشکل پیش اومد پاشدم رفتم اتاق بچه باهاشون بازی می کردم صداشون نشنوم🤣😆😆😆😆 ...

خدا خودش کمکون کنه .جان خودم کسایی ک غیبتشون میشه هیچ نقشی تو زندگیم ندارن همیشه میگم چ کاریه از اعمال نیک ما برداشته بشه گناه اون بیاد گردن من .فیلم سه دقیقه تاقیامت دیدم خیلی تاثیرداشت برام اما چکار با بقیه کنم 

انشاءالله بتونم ب بهانه ختم چله بهشون بگم دیگه حرف کسی رو پیشم نزنید همیشه هم سکوت میکنم چیزی نمیگم تو دلم سوره کوثرمیخونم ک حرفشون عوض بشه اما فایده نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خودش کمکون کنه .جان خودم کسایی ک غیبتشون میشه هیچ نقشی تو زندگیم ندارن همیشه میگم چ کاریه از اعم ...

اره یا باید بریم دستشویی یا پیش بچه ها یا تو حیاط یه جوری باید در بریم😅😅😅😅

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥
چکار با غیبت هایی توذهنمون کنیم  کسایی رو تو فامیل دارم تا بشینی پیششون شروع ب غیبت دیگران میک ...

گیتی جان سلام

منم چهل روز پیش تصمیم جدی گرفتم تا از این کار زشت خداحافظی کنم. 

نیت کردم برای شادی امام زمان غیبت رو ترک کنم. 

برای همین خیلی جدی به اطرافیان پیام دادم و نوشتم:

ب لطف خدا چله ترک غیبت رو برداشتم و منو حلال کنین. 

همین نیت و ارسال پیام خیلی خیلی بهم کمک کرد چون تو این مدت هر جا رفتم خودشون با خنده میگفتن جلو مامیستاره غیبت نکنین چون ترک کرده. 😂

از خدا و امام زمان کمک بگیرین که بی جواب نمیذارنتون. 

التماس دعا🙏🏿

خوشبختی یعنی؛ داشتن (تو) و فرزندانی از نسل (تو) 👩‍❤️‍👨
گیتی جان سلام منم چهل روز پیش تصمیم جدی گرفتم تا از این کار زشت خداحافظی کنم.  نیت کردم برای ...

سلام عزیزم انشاءالله همیشه موفق باشی

منم برم بذارم استوری بعضی رو هم ک سوادندارن باید با زبون بگمهمی الان بغض تو گلومه 

سلام عزیزم انشاءالله همیشه موفق باشی منم برم بذارم استوری بعضی رو هم ک سوادندارن باید با زبون بگمهم ...

انشالله خدا توفیق بهتون بده. 

بله حتما این کارو انجام بدین و بدون رودربایستی و با خوش رویی بهشون بگین بیان از خودمون صحبت کنیم. 

بعد مدتی تو اذهان اطرافیان جا میافته که فلانی غیبت ترک کرده و مطمئن باشید خدا کمکتون خواهد کرد🙏🏿😊

خوشبختی یعنی؛ داشتن (تو) و فرزندانی از نسل (تو) 👩‍❤️‍👨
من امروز خودم که فکر میکنم تا جایی که میتونستم غیبت نکردم 

آفرین دمت گرممممم

من نکردم ولی شنیدم فک کنم درست یادم نموند

اره گلم منم پریشب همین مشکل پیش اومد پاشدم رفتم اتاق بچه باهاشون بازی می کردم صداشون نشنوم🤣😆😆😆😆 ...

من نمیتونم پاشم غیبت زیادی نمیکنن ی جور حرف زدن حالا نمیدونم خدا قبول میکنه یا نه

من نمیتونم پاشم غیبت زیادی نمیکنن ی جور حرف زدن حالا نمیدونم خدا قبول میکنه یا نه

چه جوری حرف می زدن؟

ان شاالله خدا از هممون قبول کنههههه🤧🤧🤧😔

آفرین دمت گرممممم من نکردم ولی شنیدم فک کنم درست یادم نموند

من راستش از اولم خیلی اهل غیبت نبودم ولی میشنوم خیلی 

ولی خب امروز سعی کردم حتی اگه شنیدم عکس العمل نشون ندم که ادامه پیدا نکنه

مامان دوتا دخمل ناز 😍
من راستش از اولم خیلی اهل غیبت نبودم ولی میشنوم خیلی  ولی خب امروز سعی کردم حتی اگه شنیدم عکس ...

قسمت سختشم همینه ادم خیلی میشنوه خیلیولی باید اگه شنیدی از طرف دفاع کنی با نشنوی وکرنه جزوشون میشیم انگار 

نمیدونم شاید پیش ما غیبت محسوب نشه اما پیش خداوند محسوب شه زبئن بی استخوون حرف میزنه دیگه

اره خدا تو حق الناس و غیبت خیلی سخت می گیره

حالا نماز عذا و روزه و حق خودش مثل اینکه راحت میبخشه اما اونارو نه