2777
2789

من دیشب خواب دیدم نزدیک نماز صبح بود انگار ی جایی مثل پشت بوم خونمون بود من اونجا بودم ت آسمون تعداد زیادی ستاره های درخشان و زیبا بود و من داشتم انگار که نماز میخوندم و دعا میکردم حاجت م برآورده شه 

میشه لطفا اگه تجربه چنین چیزی رو دارین بگین تعبیرش چیه ممنون میشم🦋

خیره انشاءلله

هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیشب خواب دیدم نزدیک نماز صبح بود انگار ی جایی مثل پشت بوم خونمون بود من اونجا بودم ت آسمون تعداد ...

سلام خوبی ببین من اصن تعبیر بلد نیسم ولی یه شماره دارم سر ساعت ۴ عصر باید زنگ بزنی تو کار تعبیر خواب و تفعله هزینشم رایگانه اگه میخای بکو تا شمارشا بدم یوقتم تفعل خاستی برات میزنه من دوستم سردردای خیلی بدی داشت مامانش زنگ زد ب این خانومه گفت چرا دخترم اینطوریه گف. بخاطر اینکه نماز نمی‌خونه در صورتی ک اون اصن رفیقما نمی‌شناخت همه چیم برات از رو قرآن میگه اگه میخای بکو تا شمارشا بدم 

سلام خوبی ببین من اصن تعبیر بلد نیسم ولی یه شماره دارم سر ساعت ۴ عصر باید زنگ بزنی تو کار تعبیر خواب ...

میدی به منم

اونجاکه‌هایده‌میخونه"وای‌به‌حالش، رسواش‌میکنم‌من" پیداست‌اسکرین شات‌های‌سنگینی‌داره😂