2777
2789
عنوان

مشاوره

87 بازدید | 4 پست

سلام روزتون بخیر مدتی است باشوهرم مشکلاتی داریم مثلا شب هابیرون میره وتا ۱۱شب خونه نمیاد خیلی سرش توگوشی هست بارفیق هاش زیادوقت میگذرونه ومن هم خیلی ناراحتم ازاین رفتارهاش وتازگی بهش شک دارم که خیانت میکنه البته دراین مورد باهاش حرف زدم میگه من باکسی نیستم من ام بهشون گفتم اگر زن دیگه ای این وسط باشه نمیتونم بمونم وغیرقابل تحمله برام وزندگی مون تموم میشه میخاستم بهم مشورت بدید که اگر خدای ناکرده رابطه باخانمی هم باشه اگر بتونم شوهرم جذب کنم وزندگیمون گرم بشه احتمال خیانت مجددوجودداره یا نه .

سلام عزیزم 

مردی که بخواد خیانت کنه هرجور و هرکجا باشه 

حتی جلوی چشمت خیانت می کنه 

ایا با خانواده های رفیق های همسرت رفت و آمد دارید یا خیر 

رفیق های همسرت همکار هستند یا آشنا یا همسایه و... 

شناختی نسبت به رفیق های همسرت داری یا خیر

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
سلام عزیزم  مردی که بخواد خیانت کنه هرجور و هرکجا باشه  حتی جلوی چشمت خیانت می کنه  ...

سلام شما مشاوره هستید.چندنفرازدوستاش رومیشناسم وفامیل هستند ومجرد.ولی یکیشون متاهل وکارمند ولی بقیه دوستاش رونمیدونم کی هستن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شما مشاوره هستید.چندنفرازدوستاش رومیشناسم وفامیل هستند ومجرد.ولی یکیشون متاهل وکارمند ولی بقیه ...

شوهرم ازدوران مجردی اش هم رفیق بازبوده رفتارجدیدی نیست ولی من بخاطر یه سرکتاب که گرفتم وبهم گفت که شوهرت رابطه جنسی داره بایه خانم بهش شک دارم ونگرانم هررفتاری که ازش میبینم شکم بیشترمیشه ونگران میشم 

شوهرم ازدوران مجردی اش هم رفیق بازبوده رفتارجدیدی نیست ولی من بخاطر یه سرکتاب که گرفتم وبهم گفت که ش ...

الان نمیدونم درمورد زندگیم چه تصمیمی بایدبگیرم کلا گیج شدم ۱۰ساله عروسی کردیم ودختر ۸ساله داریم الان هم شوهرم توشغلش داره ترفیعی میگیره احتمال بارداریمم زیاده ازطرف دیگه هم اصلا دوست ندارم که جدابشم واین موضوع خیانت هم کلی بهم ریخته زندگیمو .البته اینم بگم من خیلی از وظایفم رو انجام ندادم درقبال همسرم همش جروبحث ودعوا کردم ولجبازی الان نمیدونم بایدچیکارکنم